5 начина да впечатлите приятелката си


5 начина да впечатлите приятелката си
Снимка: iStock/Guliver

Повечето момчета смятат, че подаръците са най-добрият начин да впечатлят едно момиче. Но не е точно така! Всъщност има и много други по-добри начини да спечелите сърцето на една жена и да я накарате да се влюби във вас. Не става въпрос само за подаряване на шоколадови бонбони и рози, важното е да я правите истински щастлива и пълноценна.

Представяме ви няколко начина да впечатлите приятелката си:

1. Уважавайте семейството ѝ

Това е задължително, защото семейството е нещо много близко до сърцето й. Да проявите неуважение към семейството й,  означава, че не я уважавате. Отнасяйте се с тях по начина, по който се отнасяте с приятелката си, дори не мислите да правите груби или обидни коментари, а също така не забравяйте да намерите време, което да прекарате с тях, за да ги опознаете по-добре.

2. Помагайте с домакинските задължения

Почистете цялата бъркотия в стаята си, без да ви казва да го правите. Станете по-подредени, поддържайте форма, поддържайте се чисти, мийте и гладете дрехите си и се грижете добре за себе си. Сменяйте я понякога в домакинските задължения, не е толкова страшно! Вашата приятелка със сигурност ще бъде изумена от такава бърза и положителна промяна.

НЕУДОБНИ СИТУАЦИИ, КОИТО ВСЪЩНОСТ УКРЕПВАТ ОТНОШЕНИЯТА

3. Гответе за нея

Дори и да не знаете как да готвите, има много готварски книги, така че нямате причина да се извинявате. Няма значение дали крайният резултат не е това, което тя очаква. Тя така или иначе ще оцени вашите усилия да се опитате да готвите за нея. Казват, че пътят към сърцето на човека минава през стомаха му. Е, пътят към сърцето на жената може да бъде проправен чрез вашите кулинарни експерименти. Можете също да поискате помощ от нея, за да ви научи как да готвите; тя ще бъде по-щастлива и впечатлена, като знае, че се опитвате да правите неща, за да я направите щастлива.

4. Правете нещо, което харесва

Вероятно мразите да ходите на шопинг с приятелката си, да слушате любимата й музика или да гледате филми, които харесва, но се опитайте да се примирите с тези неща. Трябва да се научите да правите компромиси, за да изградите пълноценни отношения. Оставете я да избере филма, който ще гледате заедно, музиката, която харесва, или й правете компания, когато тя пазарува.

5. Накарайте я да се смее

Момичетата обичат момчета с чувство за хумор. Затова се опитайте да я накарате да се смее често, дори и да не сте толкова добри в това. Закачайте я, бъдете игриви, разказвайте й шеги, използвайте езика на тялото си, просто бъдете себе си.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама