5 неща, които жените искат в секса, а мъжете пренебрегват


5 неща, които жените искат в секса, а мъжете пренебрегват

Не ни разбирайте погрешно, не искаме само 5, но решихме да не ставаме алчни и за това ще изброим основните точки, които искаме, но вие НЕ правите. Или се случва рядко.

1. Повече внимание на бельото ни

Не сме се старали толкова много да съчетаем перфектно дантелата на боксерките ни с тази на сутиена, за това - оставете ни малко да се порадваме, както да порадваме и вас. И не, 2 минути с бельо не са достатъчни, имайте търпение.

2. Повече внимание на "детайлите"

Под детайли имаме предвид клитора. 80/100 от мъжете не обръщат достатъчно внимание на тази най-важна част от цялата работа. Момчета, знаехте ли, че по-голям процент от жените изпитват САМО клиторен, но не и вагинален оргазъм? Което значи, че единственият начин да свършим е чрез стимулиране на клитора.

3. По-пестелива светлина

Все пак не сме на снимачната площадка и не че се срамуваме от телата си, а просто искаме по-предразполагаща обстановка.

4. По-романтичен секс

Не е нужно сексът да прилича на тези, които гледате по забранените канали. Невинаги ни се иска да е дивашки и необуздан, за да ни докажете, че сте мъже. Виждаме... Романтичният (по-бавен) секс с внимание към детайлите, целувките и докосванията, ни носи в ПЪТИ по-мощен оргазъм.

5. Разнообразие


Ясно, вече сте разбрали какво ни носи най-голямо удоволствие, но не забравяйте, че има още доста неоткрити удоволствия, за които и самите ние не подозираме. Експериментирайте с позите, мястото и техниките.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама