5 неща, които умната жена не изисква от половинката си


5 неща, които умната жена не изисква от половинката си
Снимка: iStock/Guliver

Много жени мислят, че мъжете им дължат нещо. Този подход към връзките може да бъде пагубен за поддържането на доверие и взаимно уважение. Но много от нас го разбират, когато е твърде късно. За да имате успешни и щастливи отношения, ето 5 неща, които не трябва да изисквате от партньора си.

1. Умната жена е самостоятелна и не очаква някой друг да се грижи за нея

Когато започне да излиза с някого, понякога жената започва да свиква той да й осигурява храна, да й купува дрехи и да я забавлява. Но един мъж не е задължен да се грижи за някого другиго. Той може да избере да го прави по собствено желание, но не трябва да го изисквате от него, тъй като това ще го накара да се чувства принуден да прави нещо, което не желае, и в крайна сметка ще спре да го прави.

2. Умната жена не моли мъжа да се отказва от това, което обича

Никога не настоявайте мъжа ви да се откаже от своята работа или хоби, за да прекарва повече време с вас. Интелигентната жена знае, че това само ще го направи нещастен, което ще се отрази пагубно на връзката ви.

3. Умната жена не го кара да изоставя приятелите и семейството си

Може да не харесвате някой негов приятел или роднина, но ако той се разбира добре с тях, не трябва да пречите на отношенията им. Дори да смятате, че му влияят зле, това е негов избор. Той дълбоко цени приятелствата, които е изградил през годините, и връзките, които има с близките си, както вие вашите.

4. Умната жена не настоява той да споделя интересите й

Ако той мрази да танцува, но вие мечтаете да танцувате салса с него, нямате никакво право да настоявате да прави нещо против волята си. Представете си как ще се почувствате, ако той ви накара да направите нещо, което не понасяте. Помнете - несподелянето на едни и същи интереси не означава липса на любов и вмаимно уважение.

5. Умната жена не го насилва да бъде друг човек

Жената, която знае истинската стойност на връзката си, не настоява партньорът й да се променя. Тя знае, че е влюбена в истински човек, които единствено ще се промени, ако сам го иска. Той ще оцени само жена, която го приема такъв, какъвто е и го вдъхновява да стане по-добър човек по един ненатрапчив начин.

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама