5 правила, които да спазвате, ако се срещате с ваш колега


5 правила, които да спазвате, ако се срещате с ваш колега
Снимка: Thinkstock/Guliver

На работното място прекарваме голяма част от времето си. Затова не трябва да го изключваме от списъка като възможен вариант за среща на новото ни увлечение. Срещите с някой от работата обаче могат да доведат и до много последствия. Ето и няколко правила, които трябва да се спазват, когато се срещаме с колега.

Бъдете наясно с намеренията си.  Параметрите на една връзка и нивото на риск да се осъзнаят още в началото. Все пак има разлика дали ще излизате на романтична среща с шефа ви, или прости с някой колега.

Признайте си. Ако мислите, че можете да скриете аферата от останалите колеги, то се откажете.  Опитите за прикриване на връзка обикновено са обречени пред провал.  По-добре признайте, че двамата сте били заедно в някое заведение, отколкото да измисляте лъжи как случайно сте се засекли там.

Кажете първо на шефа си. Със сигурност това ви звучи налудничаво, но много по-добре е началникът ви да е наясно, че имате връзка с ваш колега. По този начин може дори да разберете дали има против такива отношения в офиса.

Намалете публичните изяви на привързаност. Едва ли някой от колегите ви иска да гледа как се целувате по време на обедната ви почивка. Не парадирайте  с отношенията си.

Помислете, преди да споделяте. Ако решите да споделите интимни детайли с хора от офиса, то бъдете много внимателни. Не забравяйте, че вашият нов любим е колега и на останалите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама