5 признака, че той ти изневерява


5 признака, че той ти изневерява

Изневярата е един от най-големите ни страхове и трудно се справяме с чувството, че все нещо не е наред. Обикновено сме прекалено мнителни това е нещото, което подтиква партньора ни в крайна сметка да ни изневери.

1. Сложил е парола не телефона си

Ако не е човек на технологиите и често си зарязва телефона, без дори да забележи, а изведнъж се появява парола на телефона му - има нещо, което крие. Едва ли изведнъж е станал параноичен за това дали някой няма да го открадне.

2. Променя навиците си на излизане

Дългите вечери у дома, гледането на филми и мотаенето навън вече не са това, което бяха. Непрекъснато има какво да прави вечер навън и излиза с това, че има нужда от лично време за приятелите си. А защо така изведнъж?

3. Непрекъснато се log out-ва от Фейсбук

Преди всичко си му стоеше пуснато и никога не е смятал за нужно да излиза от профила си във Фейсбук. Вече обаче достъпът е тотално забранен и не ти позволява да влизаш никъде.

4. Изтупва се повече, когато излиза сам, отколкото когато излиза с вас

Има някоя друга, за която иска да изглежда добре, а с вас му се спокойно да си излезе по дънки и тениска. Не си прави труда да се облича за вас, значи има нещо гнило.

5. Говори по-малко за общи планове

Най-близките ви общи планове са какво ще правите другия уикенд. Не е запланувал нито един уикенд някъде, нито къде ще сте на годишнината си, нито на някой от рожденните ви дни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама