5-те най-големи мъжки грешки при оралния секс


5-те най-големи мъжки грешки при оралния секс

Оралният секс е незаменима част от всеки полов акт. С него започва прелюдията, с него може и да свърши незабравимото плътско изживяване. Често обаче вместо удоволствие от кунилингуса жените изпитват болка. Според извършени проучвания жените твърдят, че мъжете допускат пет основни грешки при оралния секс.

Грешка №1. Често мъже правят с езика си какво им хрумне. Те смучат, хапят и дърпат с устни. В такъв момент на жената й идва да вие от болка. Затова помолете любимия да бъде по-нежен.

Грешка №2. Клатене с главата. Кой знае защо мъжете мислят, че по време на кунилингуса трябва да търкат носа си в клитора и да го вкарват вътре. Тези действия са придружени и с клатения на главата, която сякаш се движи в ритъм. Всъщност това не носи никакво удоволствие, а си е направо мъчение. Кажете на мъжа си, че е достатъчно да работи леко с устни и език.

Грешка №3. Мъжете с всички сила смучат клитора. Те си мислят, че колкото по интензивно го дърпат, въртят или трият, толкова на жената й е по-приятно. Това обаче не е така, това също предизвиква болка.

Грешка №4. Мъжът да гали половите органи и заедно с това да говори сякаш е с натъпкана уста. Подобна гледка може да предизвика смях у жената и да прекъсне настъпването на оргазъма. Кажете на партньора си, че гласът му трябва да бъде възбуждащ, изпълнен с нега.

Грешка №5. Краткостта на оралните ласки. Кунилингусът може да продължи 30 секунди и щом мъжът разбере, че партньорката е овлажнена, веднага бърза да проникне в нея. На повечето жени обаче това не им харесва, защото все още не са достатъчно възбудени. Въпросното овлажняване всъщност е слюнката на мъжа.

Припомняме, че кунилингусът е сексуално действие , при което партньорът (мъж или жена) използва езика си за стимулиране на половите органи. Думата идва от cunnus, което означава вулва, и от lungus – език.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама