5-те най-лоши типа софийски мъже


5-те най-лоши типа софийски мъже
Снимка: iStock/Guliver

Последната седмица в София бяхме свидетели на какви ли не метеорологични условия - пече слънце, духа вятър и даже ни и валя и то в рамките на точно 3 дни, но през цялата година независимо от промените във времето - мъже винаги валят. Нека да видим, кои са петте най-лоши типа софийски представители на мъжкия пол, които могат да ви се "ударят" в чадъра при своето падане, че дори и да ви изцапат ако нямате достатъчно късмет.

Мамин льольо

За него Господ е неговата майка и не изповядва друга религия освен тази да бъде мамино синче. Мама винаги е извисена на пиедестал и тя готви най-вкусно, оправя леглото най-прилежно, а любовта ѝ е несравнима с някоя друга. Съответно за този мъж никоя жена не е достатъчно достойна за него, освен разбира се ако не прилича на майка му поне на 98%. Във връзката винаги се усеща трето присъствие, а пък ако възникне проблем, везната винаги ще е в полза на маминия льольо, защото той ще има подкрепа от майка си и не тя ще е третото колело.

Опасния тип

Неговото хоби е да си качва снимки в социалните мрежи, чието описание най-често е изключително дълбокомислено, а на показ са марки като Phillipp Plein, Louis Vuitton, Gucci и Dsquared2. Обича да ходи по заведения и съдейки по начина му на живот е изключително заможен, а на въпроса с какво се занимава отговорът винаги е "Няма значение. Разни схеми"

Той не изпитва особено голямо уважение към представителките на женския пол, защото има доста комплекси, но пък въпреки това те му се лепят, защото все пак е "лошо момче".

НАУЧИ ОСТАНАЛИТЕ ТИПАЖИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама