5-те ЗОДИИ, които изневеряват най-често


5-те ЗОДИИ, които изневеряват най-често

Има зодии, които са по-коварни от други и е хубаво да знаем с кой си имаме работа, когато започнем да излизаме с нов човек. Всяко правило си има изключение, но не забравяйте - изключенията не са много:

ОВЕН
Те се славят със своите подвизи и трябва да внимавате с тях. Страстни, ненаситни и винаги търсещи нови преживявания. За тях това е просто спорт и не смятат, че вършат нещо нередно.

БЛИЗНАЦИ
Те никога не планират изневерите си, но винаги се оказват в такава. Скуката е основният им мотив и за да са винаги доволни, трябва доста да се постараете с разнообразието в леглото.

ЛЪВ
Зодията, която разваля брака си повече от всички други. За тях не е от особено значение колко е дълга връзката им и скрепена ли е с подпис. Винаги се оправдават с "естествените си нужди".

КОЗИРОГ
Внимавайте с представителите на тази зодия. Те са доминиращи и смятат изневярата като свое право и не се чувстват длъжни да обясняват действията си. Те нямат причина да изневеряват, просто им е вродено.

Последната зодия, която изневерява най-много, вижте ТУК

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама