5 условия за съвместимост между двама в любовта и брака


5 условия за съвместимост между двама в любовта и брака
Снимка: iStock/Guliver

Много неща са важни за една връзка, но някои от тях натежават. Според прочуване на британските учени 5 неща са от особено значение за това да има хармония и разбирателство във връзката между двама души.

1. Редът и чистoтата

Понякога единият обича чистотата и реда, а другият хваща парцала един път месечно. Точно този вид различия водят до едни от най-сериозните конфликти във връзката, затова еднаквите възгледите по този въпрос са от особена важност.

2. Предпочитанията в музиката, литературата и ТВ програмата

Може би не звучи много романтично, но хората често не дооценяват подобни дреболии, които на практика са едно от важните условия за щастлив съвместен живот.

3. Отношението към домашните любимци

Има хора, които имат 5 котки, и други които не понасят животни. Тези различия наистина могат да станат причина за раздяла, но пък любовта към животните със сигурност ще сближи двамата.

4. Предпочитанията в храненето

Kогато единият от партньорите обича плодове и зеленчуци, а другият предпочита пържоли, храненето може да се превърне в истинско изпитание.

5. Отношението към порното

Не е тайна, че много мъже обожават да гледат порно, дори ако имат сериозна връзка и редовен сексуален живот. Когато отношението и на двамата е еднакво по този въпрос, това значително улеснява разбирането между двамата. Някои жени обаче се обиждат, че партньорът им гледа порно, което често води до сериозни конфликти между двамата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама