5 въпроса, които никога да не задаваш на гаджето си


5 въпроса, които никога да не задаваш на гаджето си
Снимка: Thinkstock/Guliver

Поради вродената си чувствителност и нетърпеливост жените винаги искаме да сме сигурни в чувствата на своята половинка. И благодарение на тези „качества” понякога минаваме границата и започваме да засягаме теми, които не водят до нищо добро… Ето защо днес ще ви представим 5-те „вечни” въпроса, които влудяват мъжете.

1.„Изневеряваш ли ми?”

За да поставите такъв въпрос, то значи има причина. Той, от своя страна, ще доведе до редица други и в крайна сметка - до смут в иначе хармоничните ви взаимоотношения. Ако си имате доверие, ако го показвате на половинката си, той никога няма да го предаде. Ако ли пък го направи, губи само и единствено той!

2.”Мислиш ли, че съм напълняла?”

Дори да очаквате искрен отговор и да си мислите, че сте готови да го приемете, повярвайте, за мъжете това е „въпрос убиец”. Всъщност, ако се замислите, ще осъзнаете, че правилен отговор на този въпрос наистина не съществува. Ако половинката ви каже „Не”, то значи може и да лъже, ако пък каже „Да” – значи Адът ще замръзне за него в много скоро време.

3.”Обичаш ли ме?”

Ами може и да ви обича, но така зададен, въпросът буквално притиска половинката ви в ъгъла и не му оставя друг избор, освен да ви каже: „Да“.Оставете го да ви го каже сам, когато той почувства, че иска да го чуете.Няма нищо по-хубаво от това да чуеш тези вълшебни думи ненадейно, точно когато най-малко очакваш, за да те зарадват и да се усмихнеш на щастието.

4.”Къде ни виждаш след няколко години?”

Жените често обичаме да си представяме как ще изглежда булчинската ни рокля, къде ще живеем след 10 години, колко деца ще имаме… Мъжете обаче съвсем не кроят планове за толкова далечно бъдеще! И това съвсем не означава, че половинката ви не приема връзката на сериозно. Но какво по-хубаво от това нещата просто да се случват, без излишни въпроси и притискания?

5.”Как изглеждаше/Каква беше бившата ти приятелка?”

Много жени тайно се „състезават” с бившите приятелки на своите половинки – следят ги във фейсбук, разпитват близки приятели и т.н. Имайте предвид, че ако той искаше да е с някоя друга, то несъмнено щеше да е така. Фактът, че ви е избрал, говори достатъчно. Всеки мъж се нуждае от силна и уверена жена до себе си, затова не си хабете нервите за другите жени, особено ако те вече са в миналото.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама