5 знака, че е време за почивка от срещите


5 знака, че е време за почивка от срещите
Снимка: iStock/Guliver

Всички имаме поне една позната, която скача от мъж на мъж и никога не си взема почивка от това неспирно търсене на принца на бял кон. Може би има нужда от постоянно мъжко внимание, за да се чувства желана и истинска. А може и тази жена да се окаже някоя от нас в даден момент...Затова днес ще ви кажем кои са 5-те сигурни знака, че е време за хубава почивка от срещите, през която да се отдадем изцяло на себе си.

Лъжем за работата си

Може би ще си кажете, че това не се отнася за вас. Тук не става въпрос дали казвате, че сте стюардеса, а всъщност се прехранвате като сервитьорка. Достатъчно е съвсем леко да украсите длъжността си, за да бъде това сигурен знак, че не сте доволни от позицията, на която се намирате. Ако ви е срам от работата ви или не я намирате за достатъчно вълнуваща, може би е време да оставите мъжете на заден план и да се фокусирате върху професионалното развитие.

Държим твърде много на комплиментите

Да, всяка жена би се радвала да чуе, че изглежда красива. Но, повярвайте ни, не е добре, ако се „гласим“ с идеята да чуем тези думи. Това ни прави зависими от мъжкото внимание. Затова, замислете се следващия път, когато започнете да се чудите какво да облечете и как да се гримирате – за вас самите ли го правите, или за мъжа, с когото имате среща.

Имаме нужда от питие, за да се забавляваме

Толкова сме свикнали със срещите, предсказуемите мъже и всичко останало, че единственият начин да ни е забавно, е ако се наградим с един-два коктейла. А може би не се чувстваме достатъчно уверени, забавни и секси без няколко допълнителни промила?

Не се чувстваме „завършени“ без мъж до себе си

Не би трябвало да има разлика при усещането за завършеност – или си, или не си. Ако се чувстваме истински щастливи само с мъж до себе си, то значи не се чувстваме щастливи със самите нас, с това, което сме. Може би е крайно време да „отпътуваме“ на пътешествие към самите нас, да разберем какво ни доставя удоволствие, да открием някое ново хоби, любима песен или спорт.

Говорим само за „него“... всеки път!

Ситуацията е следната – срещаме нов мъж, ентусиазирани и развълнувани сме и искаме да го изкрешим на целия свят. И как да не искаме, та той е забавен, остроумен и какво ли още не. Но това се повтаря вече втори, трети или седми път... Приятелките ти вече наистина не проявяват интерес, но вместо да ги съдиш, че не се радват за теб, по-добре се вслушай в техните думи. Все пак, най-верният съдник е приятелската дума!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама