5 знака, че можеш да се довериш на партньора след изневяра


5 знака, че можеш да се довериш на партньора след изневяра
Снимка: iStock/Guliver

Всички искаме да имаме романтична връзка като от филм, но не винаги се получава така. Да, изневерите са гадни, но се случват все по-често в съвременния свят. След „стъпката встрани” много двойки решават да работят върху проблемите си и да преживеят болката и обидата. Истината е обаче, че това изисква време, а съмнението редовно се намества в живота ни. Ето кои са сигурните знаци, че сте на прав път в „оправянето” на нещата.

1. Партньорът ви търси отговор на въпроса "защо се стигна до тук"

Ясно е, че вие си задавате този въпрос ежеминутно. Важно е обаче, партньорът ви да си даде сметка за това, което е направил. Независимо дали ще се обърнете към терапевт, или ще се опитате да откриете проблема сами. В случая оправдания от типа "Бях пил", "Слаби са ми ангелите" и "Тя ми налетя" не важат.

2. Виждате промяна в поведението му

Нямаме предвид типичното мъжко подмазване – цветя, бонбони, целувки и след 2 седмици всичко си е по старому. Но ако половинката ви търси диалог, говори за общите ви планове, иска да промени навиците си, може би е време да му се доверите отново.

3. Не комуникират с третия човек

Малък процент от изневерите стават с непознати и случайно срещнати трети лица. Така че е много важно пълното игнориране на въпросния трети човек, дори ако се налага смяна на работната среда, например.

4. Чувствате се по-близки от всякога

Макар не всички влюбени да успяват да минат през това изпитание, други съумяват да надградят връзките си. Намират си нови общи хобита, гледат повече филми или готвят заедно – това ще помогне да се „преоткриете”.

5. Забавлявате се заедно

Смехът е ключов елемент от всяка връзка. Ако ви липсват достатъчно комични случки в ежедневието, винаги можете да се срещате по-често с приятели или да гледате комедии.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама