5 знака, че отново сте готова за връзка


5 знака, че отново сте готова за връзка
Снимка: iStock/Guliver

Нормално е да си вземете почивка след раздяла. Времето, което ви трябва, за да се отърсите от предишната връзка и да започнете наново е индивидуално за всеки.

Често след раздяла ни се налага да се справяме с болезнени чувства. Може би имате негативни мисли и опасения за себе си? Или пък имате нужда от време, през което просто да страдате и да изживеете мъката си? 

Всичко минава! След време ще осъзнаете, че все по-рядко се сещате за него, че сте преодолели всички неприятни чувства, че раздялата ви е направила по-силна.

Но как да разберем, че вече сме готови отново да започнем да излизаме по срещи? Ето и 5 сигурни знака, че е време да отворите сърцето си за нова любов:

1. Не се страхувате да бъдете сами

Да нямате половинка не е най-лошото нещо, което може да ви се случи. Много жени се страхуват да останат без партньор, затова често не слагат край на връзки, в които са нещастни. Трябва да се чувствате напълно комфортно в собствената си компания и да извлечете ползите от това.

2. Знаете какво искате и какво не

Вече сте наясно какво желаете от бъдещия си партньор и с какво не бихте направили компромис.

3. Научили сте си уроците от раздялата

Може да признаете, че сте направили някои грешки, които са довели да раздялата ви. Знаете защо се е стигнало до тук и как не бихте постъпили в същата ситуация. 

4. Простили сте на себе си и на предишния си партньор

Докато таите лоши чувства към себе си и бившата си половинка, никога няма да може да продължите напред. Затова е изключително важно да простите на себе си и на него за всички неща, които са ви донесли болка.

5. Вече не търсите любовта

Казват, че когато спрете да търсите любовта, тя сама ще ви намери. И ние сме напълно съгласни с това. Започнете да правите това, което обичате истински, и тя ще се появи. Просто бъдете търпеливи, тъй като за хубавите неща понякога се изисква време.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама