5 знака, че ще ти предложи брак


5 знака, че ще ти предложи брак

Мечтата на почти всяка жена е един ден да застане пред олтара и да каже заветното "Да" на мъжа на живота си. За едни мечтите се сбъдват по-рано, за други по-късно, но случи ли се, преживяването е незабравимо.

Разчети знаците и разбери дали скоро ще ти предложи брак:

1. Загърбва ергенския си живот
Ако все по-често предпочита да остава у дома с теб, отколкото да излезе на по бира с приятели, значи егренските дни са към края му.

2. Използва "ние" по-често от "аз"

Общите планове, които включват всички неща от живота ви, са ясен знак, че иска да се задоми. Ако обсъждате как ще ремонтирате жилището си, къде ще ходите на почивка догодина и дали да не опитате в чужбина, той наистина мисли за съвместен живот с вас.

3. Имате общ бюджет
Ако пазарувате заедно и вече не знаете кой колко пари дължи на другия, значи започвате да се оформята като едно общо домакинство. Първата по-сериозна крачка преди сватбата.

4. Иска да се среща с роднините ти
Вечери, разходки и семейни събирания - той проявава желание ли няма нищо против, когато го поканиш. Това, че харесва и уважава семейството ти, е сигурен знак.


5. Държи се странно
Ти познаваш добре неговите навици. Но изведнъж той започва да се държи странно. Става много настоятелен да правите неща, които преди никога не сте правили – като разходка в парка или да отидете на някое романтично място, откъдето да наблюдавате залеза. Може би се подготвя да ти зададе най-после въпроса „Ще се омъжиш ли за мен?”. След цялата тази усилена работа, улесни го и кажи „ДА”!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама