6 грешки при онлайн срещите


6 грешки при онлайн срещите
Снимка: iStock/Guliver

Срещите се промениха през последните години. Сега всеки прибягва към онлайн запознаствата. С толкова много приложения и толкова малко време, за да излезете и да се виждате с нови хора, онлайн срещите изглеждат като най-добрия избор за младите. Макар че те променят начина, по който намираме любовта, това не означава, че правят срещите по-лесни.

Ето и част от най-често допусканите грешки при онлайн срещите.

1. Не излизате от зоната си на комфорт

Ако се страхувате да се покажете онлайн, никога няма да ви бъде възможно да намерите потенциална среща. Много хора се страхуват да не бъдат наранени, затова избягват да се регистрират в любовни приложения. Това със сигурност е лош подход. Да, онлайн срещите могат да са опасни, но традиционните също са. Няма смисъл да спирате възможностите си, защото се притеснявате да излезете от зоната си на комфорт.

2. Не давате най-доброто от себе си

Много хора си правят профили в сайтове и приложения за запознанства, а след това се оплакват, че не получават достатъчно срещи. Повечето пъти проблемът е в начина, по който те представят себе си онлайн. Ако само пишете основна информация, показвате скучни смимки, не е чудно защо никой не се интересува от профила ви. Обърнете внимание на това, което пишете, както и снимките, които публикувате.

3. Лъжете

Макар че споделянето на скучна информация ще отблъсне мъжете, публикуването на лъжи или представянето ви в изкуствена светлина също няма да ви направи услуга. Няма смисъл да качвате фалшив ръст или тежест, тъй като това ще ви направи лъжци, пък и всичко ще лъсне, когато се видите очи в очи.

4. Чакате някой да ви намери, вместо да търсите сами

Сегашните срещи изискват сериозна работа и от двете страни. Времената, когато сте можели да си позволите да чакате принца си да ви намери, са отминали. Сега трябва активно да се борите, като търсите сами мъжа, който ще ви направи щастлива. Инвестирайте време и усилия в онлайн срещите, за да избегнете да се разочаровате.

5. Не обръщате внимание на това, което другият иска

Понякога отнема време, докато намерите човек, с когото имате сходни интереси. Проверете потенциалната си среща дали харесва нещата, които и вие. Ако критериите ви съвпадат, пратете му съобщение. Ако не, най-добре продължете напред. 

6. Доверявате се прекалено лесно

Когато говорим с някого онлайн, сме по-склонни да се доверяваме по-лесно. Това може да стане опасно, тъй като може да започнете да му вярвате прекалено скоро, а това може да доведе до разбито сърце.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама