6 идеи за необвързаните на Св. Валентин


6 идеи за необвързаните на Св. Валентин

Повечето необвързани предпочитат просто да "прескочат" Свети Валентин. Искат да избегнат въпроси от рода на "какво ще правиш на 14". Безбройните щастливо влюбени двойки, които сякаш са се крили през останалата част от годината, не им действат така вдъхновяващо. И сякаш всеки балон с формата на сърчице им шепне: "А ти защо си сам/а?".

Без паника, биха ни посъветвали от "Пътеводител на галактическия стопаджия". Подготвили сме няколко свежи идеи, които да направиш днес:

1. Отиди на парти за необвързани.

Не забравяй, че статусът "необвързан" означава повече свобода и забавление. В София за пети пореден път се организира Sexy & Single Party, което събира над 200 необвързани, заредени с настроение и готови за хубава музика. Можеш да научиш повече на: speeddating3.com/party

2. Направи нещо, което обичаш

Всеки си има любимо нещичко, за което все не му остава време в забързаното ежедневие – хубава книга и чаша вино; да излезеш с приятели от гимназията; да обновиш музикалната си колекция и т.н. Отдели си два часа за твоята малка радост точно на Свети Валентин и ще си сред най-добре прекаралите празника.

3. Направи добро

Насочи обичта си към някого! Можеш да направиш хранилка за птици, да се включиш в кауза като доброволец (погледни timeheroes.org) или да напишеш благодарствена картичка на някой колега или партньор. Силно вярваме, че доброто се връща.

4. Започни нещо ново

Ако си мислил/а да започнеш да спортуваш, да танцуваш, да се образоваш или да отделяш повече време за себе си, насочи енергията на Св. Валентин в нещо полезно. Действай!

5. Игнорирай празника

Дано не разбием представите на щастливо влюбените, но Свети Валентин до голяма степен е комерсиален празник, който се е превърнал в индустрия. Радвай се, че не си част от истерията „какво да си купим, къде да празнуваме“ и си следвай обичайната програма за четвъртък.

6. Празнувай Трифон Зарезан

Ти така си и плануваше, нали? Наздраве!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама