6 изненади за рождения ден на любимия


6 изненади за рождения ден на любимия
Снимка: iStock/Guliver

На всяка жена й се случва да не може да вземе решение как да изненада любимия за рождения му ден. Няма проблем, ако не може да направите много голямо парти или да запазите билети за пътуване в чужбина. Тези изненади са доста скъпи, а има толкова малки неща, които много повече биха го трогнали.

Ако искате наистина да му покажете колко много означава за вас, ето 6 изненади, които може да му подготвите. Те са бързи, лесни и не изискват много – само искрената ви любов.

1. Сгответе му любимата храна

Всички знаем, че любовта на мъжа минава през стомаха. Няма мъж, който да не се зарадва на порция добре поднесено ядене от любимото му. Ако имате време и възможност, може да му приготвите и многостепенно меню. В случай, че обича да се храни навън, му организирайте вечеря за двама ви.

2. Направете любимия му десерт

След добре приготвените ястия изненадите не свършват и може да му поднесете любимия десерт. Обърнете цялото внимание към него. Изключете телефона си, не се ангажирайте с друго освен с него.

3. Вземете билети за любимото му събитие

Независимо дали харесва футбол, баскетбол, кино, театър и т.н, вземете билети за някое събитие и му ги поднесете, завеждайки го директно на мястото. Ако събитието не е на датата на рождения му ден, му подарете нещо малко и му подскажете, че има продължение.

4. Напишете му писмо

Няма по-голяма романтика от това да напишете класическо писмо до любимия с пожеланията си. Със сигурност изключително много ще се зарадва.

5. Организирайте му парти изненада

Радостта ще бъде огромна, ако неочаквано му организирате парти изненада и поканите на нея семейни приятели, които доста отдавна не е виждал. И не забравяйте да предупредите гостите, че те са изненадата и рожденикът не трябва да знае.

6. Организирайте му малка екскурзия

Запазете места за СПА комплекс, където да се насладите един на друг. Малко релакс извън ежедневните ангажименти със сигурност ще го зарадва.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама