6 предложения за есенна среща с любимия


6 предложения за есенна среща с любимия
Снимка: iStock/Guliver

Листата на дърветата започват да падат и вечерите да стават по-хладни. Летните барбекюта и плажните забавления безспорно бяха забавни, но и есента  си има своя чар и трябва напълно да се възползваме от красотата на този сезон. Ако искате да разнообразите срещите с половинката си, днес ще ви предложим 6 страхотни идеи.

1. Бране на плодове

Ако си имате село/вила, ще е много лесно - просто отивате и помагате на баба и дядо в брането на есенните плодове. Друг вариант е да се разходите в планината или в някоя градина, където има дръвчета. Много е хубаво да си хапнеш плод, който току-що си откъснал от дървото, пък и после с любимия може да приготвите десерт.

2. Романтика около огъня

Летните огньове са страхотни, но трябва да стоите на разстояние, тъй като става прекалено топло. Това прави есента най-подходящото време да си накладете огън и да се отдадете на романтика с половинката. Може да си направите барбекю или просто да изпиете по чаша вино.

3. Пикник

Докато температурите са все още приятни, намерете красиво място, където да си направите пикник.

4. Изрязване на тикви

Време е за малко творчество и да си припомните детството.

5. Разходка в планината/парка

Открийте заедно красотата на есента - листа в различни нюанси, плодове...

6. Отидете на фестивал

През есента също се организират различни фестивали, така че изберете такъв, на който и на двама ви ще ви бъде интересно.

 

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама