6 причини да излизате с по-млад мъж


 6 причини да излизате с по-млад мъж
Снимка: iStock/Guliver

Обикновено тенденцията в една връзка е жената да бъде по-млада от мъжа, но нещата се променят. Има толкова много плюсове да имаш партньор, който е по-малък от теб.

Даваме ви топ 6 добри причини, които абсолютно си заслужават вниманието ви, както и младите момчета, разбира се.

1. Сексът е по-страстен

Младите мъже са по-енергични, по-бързо се възбуждат и винаги искат страстен секс и то веднага. Какво по-хубаво от това...

2. Старае се 100 пъти повече, за да ви впечатли

Това е безспорен факт. За всеки мъж е скрита мечта да прелъсти по-възрастна жена, затова той ще направи всичко по силите си, за да ви спечели.

3. Вие командвате парада

Няма да има безсмислени спорове и конфликти, защото вие ще командвате и смело ще взимате решения, а той ще ви подкрепя във всичко. Това не значи, че ще е безотговорен, а напротив – ще уважава решенията ви, тъй като имате повече опит.

4. Верен ви е

Обикновено, когато мъжът е по-млад, той държи да запази тази връзка стабилна и да бъде максимално отдаден, затова и не се оглежда за по-секси гаджета. Разбира се, не разчитайте само на това, а го дарявайте с грижи и любов, за да се чувства значим и желан.

5. Уважава ви

Доста често мъжете приемат жената до себе си като даденост, но когато имате по-младо гадже това няма да се случи. Той ще ви цени и уважава, ще ви се възхищава и ще ви кара да се чувствате като неговата кралица.

6. Задължително трябва да спите с по-млад мъж преди 30

Ако не сте опитала, няма как да знаете... Това е нещо, което може да направите преди 30, защото след това ще знаете, че си е заслужавало.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама