6 причини защо ти да го поканиш на среща


6 причини защо ти да го поканиш на среща
Снимка: Thinsktock/Guliver

Съвременните жени стремоглаво катерим корпоративните стълби, желаем равно заплащане и уважение. Искаме да ни съдят по уменията и интелекта ни, а не по дължината на полата или броя на мъжете, с които сме спали.

Със сигурност сме по-различни и смели от нашите майки, но все още има едно нещо, за което не ни стиска - да поканим мъж на среща.

Страхуваме се, че ще ни сметне за прекалено настоятелни или лесни. Но ето 6 причини защо вие трябва да го заговорите.

1. Имаме силата да променим стереотипите

Помислете - само преди няколко десетилетия не е било "нормално" да правите секс на първа среща или да живеете с мъж, преди да се омъжите за него. Нещата се променят и ние можем да помогнем за това. Ако започнем да каним мъжете, ще имаме повече право на избор, когато става въпрос за секс, любов и връзки.

2. Какво е най-лошото, което може да се случи?

Най-лошото, което може да ви се случи, е да ви откаже. Трябва да знаете, че вината няма да е във вас, той просто иска нещо различно. Ако е така, със сигурност вашите отношения нямат бъдеще.

3. Мъжете искат да го направите

Повече мъже смятат, че е секси, ако една жена ги покани да излязат. Много от тях чувстват напрежение, че точно те трябва да го направят, така че ще бъдат щастливи да им помогнете. Освен това, ако го заговорите, това ще повдигне самочувствието му, така че е малко вероятно да чуете "не".

4. Ами ако е много срамежлив?

Мъжете също имат нужда от малко увереност - ако той е срамежлив, може никога да не направи първия ход. Така че, ако почувствате, че между вас има химия, не го мислете и го поканете да излезете.

5. Увереността ще ви направи секси

Това е клише, но е напълно вярно. Ако една жена има самочувствие, знае какво и кого иска, това я прави по-привлекателна в мъжките очи.

6. Ако нищо не излезе, поне сте пробвали

Ако цял живот чакате наготово да получите това, което желаете, най-вероятно ще останете много незадоволени. Ако нищо не излезе с този мъж, поне сте опитали. Пък и цялото преживяване ще ви научи на нещо.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама