6 съвета за по-добър секс от Кобилкина


6 съвета за по-добър секс от Кобилкина
Снимка: iStock/Guliver

От малки ни учат какво не бива да правим, но никой не ни казва как да станем добри любовници.

Затова Наталия Кобилкина дава 6 съвета какво да правим, така че да получаваме невероятни изживявания в легло.

Излъжи мозъка си 

Според изследване една жена по време на секс си мисли дали има педикюр, как изглежда, какво ще си каже той след това. Тук най-важно е тя да си избере една дума, например – екстаз или удоволствие и да си я повтаря мислено. По този начин тя лъже мозъка си. Жените, за разлика от мъжете, докато чувстват и мислят, докато мачовците или само мислят, или само чувстват, затова нямат проблем с оргазма. Съсредоточаването върху една дума хипнотизира и помага да се насладим на усещането.

Не подценявайте любовните игри

Един от проблемите при семейни двойки, които живеят много години заедно е, че сексът става еднообразен. А мъжът търси нови емоции, за него е важно да има разнообразие. Затова сексоложката препоръчва да играем ролеви сексуални игри. И тъй като природата на мъжете е полигамна, добре е жената всеки път да влиза в различни роли и да се преобразява по време на любовната увертюра. Една от най-важните техники препоръчва и двамата да правят секс с вързани очи. Тогава се усилва сензитивността на партньорите, а с нея и удоволствието.

Научи го да ти говори

Третата важна техника е да се говори по време на секс. Тук съветите са по-скоро към мъжа. Той трябва да коментира всичко, което вижда пред себе си – красивите й гърди, корема, краката. Най-важното е жената да е спокойна, затова е добре той да й повтаря колко е красива. Да й припомни някой еротичен момент между тях в миналото, така по-лесно ще я възбуди. Мъжът също очаква от жената да му каже какво точно иска, къде да я целуне, как да я докосне. Говорете си, за да се чувствате добре.

Показвай своя оргазъм

Жената се бои дори от физиологията на оргазма. Притеснява се от звуците, които издава и секретите, които отделя, от това, че може да стане по-агресивна или че лицето й няма да е красиво. Мит е, че мъжът не харесва физиологията на жената по време на оргазма. Най-голямото му очакване е да види партньорката си точно такава – отпусната и свободна. В противен случай и той може да се притесни. Затова второто правило – показвай своя оргазъм.

Анален секс

Той носи много наслада. Често жените се страхуват от него заради болката. Боли само, ако жените не са подготовени, твърди тя. Първо, душът е задължителен. След това анусът трябва да се подготви с лубрикант и масаж. Строго забранено е да се прави без такава подготовка. Този секс дава един от най-силните оргазми. Освен това е доказано от гинеколози, че е вид профилактика за хемороиди. Разбира се, не се препоръчва всеки ден, а веднъж на 2 седмици.

Орален секс

За мъжете оралната любов е по-лична и интимна. При нея най-важен е ритъмът да не се променя, да има много слюнка, защото сухотата причинява болка и трето – да не спираш, докато партньорът ти не свърши.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама