6 знака, че бившият иска да си ви върне


6 знака, че бившият иска да си ви върне

Повечето хора имат поне един бивш, който се пита "Какво би станало, ако не бяхме скъсали?" 

Проблемът с това да се съберете с предишната си половинка е комплексна. Първо, вашият бивш приятел може да иска или всъщност да не желае да подновите отношенията си. Второ, ако се съберете с него, това може да не е добра идея. Трето, ако започнете отново да излизате с него, може отново да се сблъскате с някои ужасни неща, които сте му причинили.

Разбира се, винаги има вероятност вашата любов просто да е имала нужда от почивка и сега да сте много по-щастливи заедно.

Чудите ли се дали вашият бивш партньор мисли за вас, но го е страх да направи първата крачка? Ето тези знаци ще ви подскажат, че той тайно иска да се съберете.

1. Приятелите му искат да се виждат с вас, за да ви говорят за него

Това често се случва, когато са сериозно обезпокоени от неговото психическо състояние след раздялата ви. Ако той наистина се държи странно и не може да ви прежали, е много вероятно неговите приятели да правят опити да говорят с вас, за да видят дали има шансове да се върнете при него.

2. Забелязали сте, че вече не ви е блокирал във Facebook и всеки негов статус е за раздяла

Това е най-стеснителният и срамежлив начин, който мъжът обикновено използва, за да разберете, че ви иска обратно. Все пак, той не може да говори как се чувства пред вас, затова се надява, че ще разберете чрез Facebook.

3. Звъни ви пиян

Това е едновременно смешно и тъжно. Когато той е трезвен се държи хладно и ви избягва, но под въздействието на алкохол не спира да ви обяснява колко съжалява, че вече не сте заедно и как иска отново да се съберете.

4. Той все още държи някои от вашите неща и не иска да ви ги върне

Това може да е знак, че той все още се надява да се върнете при него, затова не иска да затваря тази глава от живота си. Или пък просто го прави напук. Кой знае?

5. Всеки път, когато се видите, ви гледа като тъжно кутре

Смятаме, че се сещате за погледа. Мъжете винаги гледат така, когато осъзнават, че са сбъркали и не искат да им бъдете ядосани. Ако той прави това, когато връзката ви е приключила, е често знак, че съжалява за случилото се.

6. Той не спира да залива социалните мрежи с щастливи снимки

Знаете ли как хората се опитват да конпенсират, когато се чувстват наистина несигурни в себе си? Да, ако той постоянно публикува колко е радостен, но неговото щастие изглежда някакси насилствено, е много вероятно вие да му липсвате и по този начин да цели да му се обадите. 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама