6 знака, че той ви харесва


6 знака, че той ви харесва
Снимка: iStock/Guliver

За да разберете какво мисли един мъж за вас, не трябва директно да го питате. Просто наблюдавайте позата му. Независимо от това, което казва човек, неговите физически жестове могат да разкрият много за истинските му намерения.

Предлагаме ви някои от най-често срещаните пози, които заемат мъжете, издаващи техните истински чувства. Това е надежден начин да разберете дали той ви харесва или не.

1. Той заглажда или разрошва косата си

По този начин мъжете често се опитват да си дадат увереност. Когато видим атрактивен човек, ние инстинктивно се опитваме да изглеждаме по-умни, като правим неща като тези с косата ни. Това правило също важи и за жените.

2. Държи ръцете около талията си

Ако един мъж държи ръцете си близо до бедрата си - сложени с джобовете или ги държи на талията, например - това е много сигурен сигнал, че се опитва да демонстрира сила. Същото означава, когато той се разкрачи широко, когато седи.

3. Опитва се да заеме колкото се може повече място

Много мъжки животни, когато се опитват да спечелят женска, се наежват. Правят това, за да изглеждат колкото се може по-големи. Когато мъж прави нещо подобно в обкръжението на жена, това е същият древен инстинкт.

4. Заема отворена поза

В социални ситуации ние подсъзнателно възприемаме по-отворена поза към личността, която намираме за привлекателна.

5. Говори повече

Наблюдавайте тези моменти, когато един мъж става по-разговорлив, когато се появите около него. Това е сигурен знак, че иска да ви впечатли.

6. Маниерите му стават по-експресивни

Ако един мъж ви харесва, изражението на неговото лице ще бъде приятелско. Погледът му ще бъде мил и очарователен, а ако е нервен, може дори да се изчерви.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама