7 неща, които всяка жена иска в леглото


7 неща, които всяка жена иска в леглото

Относно женските желания, повечето от нас нямаме проблем да кажем какво искаме, но когато става въпрос за секс сякаш се появява едно притеснение. Всъщност ние не сме по-различни от мъжете в леглото и нашите желания и очаквания никак не се различават от техните. Освен задоволителен сексуален опит, има още много неща, които дамите очакват от партньора си.

Какво искат жените в леглото и какво им доставя най-голямо удоволствие?

Ето и отговорите:

Мъжът да бъде себе си

Фактът, че една жена дели леглото с даден мъж, е доказателство, че тя наистина го харесва. Тя очаква той да се държи естествено, да бъде себе си, а не да приеме образа на мачо или секс-машина. Това дразни жените и те приемат този тип мъже за егоистични и самовлюбени. Сексът с такъв тип едва ли ще се повтори.

Ласки

Нежните ласки са много важни, както вече споменахме. Кожата на жените е много по-нежна, от тази на мъжете. Грубите движения може да изглеждат секси за мъжете, но за нас жените е важно да има по-деликатен контакт. Нежното начало може да настрои партньора ти за по-агресивни движения след това.

Страст

Няма нищо по-хубаво за една жена от страстен партньор. Разбира се, че има време и място за романтика и нежно правене на любов, но това, за което жените наистина копнеем е луд секс, страстни целувки и мъж, който знае какво и как прави.

Да знае какво точно й харесва

Всяко момиче обича да се отнасят с нея като с принцеса и ще отговори по-добре на увертюрата, ако я накараш да се чувства желана и харесвана. Затова и жените харесваме повече мъже, които преди всичко се интересуват от това, какво и как ни харесва и са добре запознати с женската анатомия. Струва си да познаваш различни ерогенни зони и да знаеш как да ги стимулираш.

Любовна игра

Един от най-важните аспекти на сексуалния акт е любовната игра. За разлика от мъжете, жените се нуждаят от повече време, за да се възбудят, а самата възбуда трае много по-дълго. Мъжете, които бързат и пропускат любовната игра, не са от любимците на една жена. Момичетата обичат да бъдат глезени, целувани, галени и обсипвани с комплименти преди същинския акт.

Разговори в леглото

По-голямата част от мъжете изпитват колебания дали да споделят своите предпочитания в леглото, като например какво им харесва в любовната игра или кои пози им доставят най-голямо удоволствие. Ключът към здравословната сексуална връзка обаче, е именно комуникацията помежду ви. Важно е да дискутирате тези въпроси без никакви притеснения с партньорката си, както и тя с вас. По този начин ще разберете как да си доставите максимална наслада.

Мръсни приказки

Жените си падат по приказките и в леглото положението не е много по-различно. Проблемът е, че мъжете разполагат единствено с репертоара, научен от порно филмите. Ако един мъж знае точно какво и как да каже по време на секс, дори и то да е малко мръсно, той определено ще накара жената да го желае още повече.

 

Надежда Георгиева

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама