7 пророчески метода, с които да разберете дали той ви обича


7 пророчески метода, с които да разберете дали той ви обича
Снимка: iStock/Guliver

Много дами мечтаят да разберат какво мисли за тях мъжът, към когото изпитват симпатии или силни чувства. Те се интересуват всичко - какво е вътрешното му отношение, какви са неговите намерения, какви емоции изпитва той. Отговорът може да дойде от някои изпитани във времето методи за гадания и поличби, които да „повдигнат завесата“ на тайната и разкрият истината.

Връзките между мъжете и жените рядко започват безоблачно и със спонтанно вричане във вечна вярност и любов, затова е добре дамите да знаят какво наистина се върти в съзнанието на господата. Нека хвърлим поглед към определени знаци, вярвания и гадания, които могат да ни помогнат да получим отговорите на редица вълнуващи въпроси.

Пророчески сънища

Сънищата срещу петък се считат за пророчески и ако тогава сънувате мъжа, от който се интересувате, това означава, че той също не е безразличен към вас.

Отговор на случаен човек

Според вярванията, можете да разберете какво мисли мъжът, предизвикал интереса ви и чрез отговора на случаен човек. Например, да се обадите на случаен номер. Добре е преди това малко да медитирате, да визуализирате ясно образа на мъжа в съзнанието си. След като сте изпълнили тези условия, може да изберете случаен номер и внимателно да следите каква дума ще чуете, когато отговорят от отсрещната страна. Ако думата е „да“, тогава мъжът, за когото гадаете, не е безразличен към вас. Друг отговор пък означава, че той все още не се интересува от връзка с вас.

ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА МЪЖКИЯ УМ

Препъване

Ако се препънете с левия крак, докато си мислите за мъжа, когото харесвате, това е добра новина, защото показва, че чувствата ви са взаимни. Препънете ли се с десния обаче, значи той още не е готов за любовна афера.

Гадаене с карти

Гадаенето с карти също може да ви помогне да разберете какво мисли определен мъж за вас. За да направите това, разбъркайте добре тестето и се фокусирайте върху образа му около минута-две. След това извадете от тестето случайна карта. Ако тя е червена, то мъжът изпитва към вас изгарящи страсти. В случай, че картата е черна, той няма симпатии към вас и не ви възприема като потенциален спътник в живота си.

Гадаене с вода

Налейте две чаши вода, номерирайте ги с 1 и 2 и в едната добавите малко сол, а в другата – същото количество захар. Сгънете листчетата с номерата, за да не се вижда какво е написано на тях, разбъркайте ги и изберете едно. Ако това е номерът на чашата със захар, то вече сте покорили сърцето на въпросния мъж. Падне ли се номерът на водата, в която сте поставили сол, то по-добре не мечтайте за съвместно бъдеще.

Въпрос преди сън

Друг начин да разберете какво точно мисли мъжът е да зададете мислено въпрос преди да заспите и след това да си припомните какво сте сънували. Приятният сън предполага благоприятен развой на отношенията помежду ви. Тревожният сън е предупреждение за опасност от евентуална близост – например, може би съществува голяма вероятност този човек да се промени към лошо, ако се съберете заедно.

Интуиция

Можете да разберете какво мисли един мъж за вас и чрез интуицията си. Следвайте шестото си чувство и се опитайте да усетите отношението му при директен контакт. Женската интуиция е силна и няма да ви подведе, а точно обратното - ще ви помогне да разберете какво в действителност се случва в мислите на мъжа, който харесвате.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама