7 тайни мъжки страхове


7 тайни мъжки страхове
Снимка: iStock/Guliver

Макар че мъжете изглеждат толкова силни и решителни, те също, както нас жените, имат тайни страхове.

Обществото е създало образа на мачовци, които не се спират пред нищо и са напълно уверени в себе си. Ние обаче ще ви покажем, че и те могат да изпитват колебания в собствените си способности и външен вид.

1. Как изглежда тялото им

Момичетата от малки са учени, че трябва да имат хубави тела, за да бъдат привлекателни. Няма такива стереотипи за мъжете, но това не означава, че те също не се притесняват за фигурата си или не се сравняват с другите. В противен случай защо прекарват толкова време във фитнеса?

2. Пари

Парите са една от най-разпространените причини за мъжките тревоги. Те са оглеждани с идеята, че някой ден ще бъдат глави на семейства и трябва да им осигурят добра финансова стабилност. Много от тях мислят, че парите са едно от най-основните неща за успешна връзка. Ние пък смятаме, че грижата и вниманието са много по-важни за нас, защото когато двойката действа като екип, всичко е постижимо.

3. Височината

Как може мъжете да не се притесняват, когато една от характеристиките на "идеалния мъж" е да бъде висок? Размерът всъщност няма толкова голямо значение, ако не става въпрос за размера на сърцата им.

4. Окосмяването

Окосмяването по тялото и главата винаги е проблем за мъжете. Ако имат прекалено малко - не са достатъчно мъжествени. Ако пък имат прекалено много - са непривлекателни. А да си плешив е един от най-големите комплекси на мъжете.

5. С колко мъже е спала приятелката им преди тях

Ако една жена е имала повече партньори, отколкото мъжа, когато се срещнат, той се чувства сякаш трябва да се съревновава с нея. Освен това, той може да се притеснява, че има по-малко опит. Най-важното, което трябва да му обясните е, че миналото е минало и няма за какво да се тревожи.

6. Изразяването на емоциите

"Не плачи! Ти си мъж!". Тази реплика малките момченцата постоянно чуват. Родителите им искат да ги направят силни и способни да защитят семействата си, но това не е чак толкова добра идея. Като възрастни те се страхуват да изглеждат слаби, да покажат истинските си емоции. Всички сме хора и имаме пълно право да сме тъжни и да пророним някоя сълза.

7. Големината на пениса му

Повечето мъже смятат, че един истински мъж трябва да има достатъчно голям пенис, за да задоволи своята партньорка. Много се притесняват, ако природата им е дала малки интимни достойнства, без да осъзнават, че всъщност уменията са по-важни, за да може една жена да изпитва наслада в леглото.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама