8 черти на лошо момиче, които той иска да вижда в теб


8 черти на лошо момиче, които той иска да вижда в теб

Да имаш някои от чертите на лошите момичета не означава, че си лошо момиче. Освен това и на мъжа понякога му се иска да си не само нежна и любима. Така че не се притеснявай да влизаш в ролята на лошо момиче от време на време.

Ето 8 особености на лошите момиче или по-точно на много уверените и нагли жени, които той понякога няма против да притежаваш.

1. Непредсказуемост. Повечето мъже ненавиждат рутината, която много напомня за семейния живот. Ето защо нямат против една авантюристична и непредсказуема жена.

2. Увереност в себе си. Мъжете уважават уверените жени, които знаят какво искат.

3. Непослушание. Мъжете са обсебени от секса, това е истината. И поняка им се иска да направят нещо забранено, затова обожават, когато жената е умерена в обществото, но освободена в леглото.

4. Обичай себе си. Трябва да помниш за своите потребности и удоволствие. Ако правиш всичко за него, той няма да го оцени. Мъжът обича да му се обяснява какво харесваш в леглото.

5. Праволинейност. Обикновено жената иска мъжът да се досеща какво иска тя, но той не го може. Говорете направо, така ще си спестите много скандали.

6. Доминиране. Мъжът е главата в семейството – това е ясно. Но понякога иска да е под твой контрол, така че не се притеснявай от време на време на покомандваш.

7. Страст. Добавяйте щипка лют пипер във всяка ваша целувка. Вески мъж иска жена, която да проявява страст.

8. Наглост. Това помага, когато той не може да вземе решение. И мъжете понякога искат да чуят нещо рязко и нагло – това го вдъхновява.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама