8 грешки на силните жени в намирането на любовта


8 грешки на силните жени в намирането на любовта
Снимка: iStock/Guliver

Всяка от нас иска да открие любовта и мъжа, който да направи живота й по-пълен и щастлив. Но силните жени допускат някои сериозни грешки, които й пречат на това.

1. Защитават сърцата си

Силните жени трудно се отварят и допускат мъже в сърцето си заради предишните си раздели, но понякога те прекалено много се пазят, което създава усещането, че не се интересуват. Те са твърде предпазливи и по този начин провалят шансовете си.

2. Очакват повече от мъжете

Силните жени имат очаквания, но понякога те очакват прекалено много или пък искат нещата да се случват по-лесно. Те искат мъжете да полагат повече усилия, затова никога не правят първата крачка, тъй като смятат, че нещата трябва да са другояче.

3. Те са прекалено фокусирани върху себе си

Макар че това е хубаво нещо, понякога това може да им попречи да намерят любовта, тъй като са прекалено заети със своите кариери, пътувания или приятели. Любовта, както всичко нещо в живота, изисква хората да отделят време. Те трябва да забавят нещата и да дадат шанс на любовта.

4. Те са свикнали всичко да правят сами

Те са станали толкова независими, че идеята да бъдат с някого другиго или някой друг да прави неща за тях го ужасява. Те могат да отхвърлят някого, само защото се страхуват да се откажат от свободата си.

5. Тяхната гордост винаги е техен приоритет

Те имат прекалено много гордост, затова може да не се свържат с някого, да не му се извинят или да не му кажат, че им липсва, защото не искат да изглеждат слаби или неспособни да се справят със собствените си емоции.

6. Те знаят как да пускат нещата лесно

Силните жени не обичат да си губят времето, затова при първите знаци на несъвместимост, са готови да си тръгнат. Макар че понякога първото впечатление не се оказва правилно, те рядко дават шанс на връзката си и предпочитат просто да сложат край.

7. Те тайно се страхуват да се влюбят

Тъй като това отнема тяхната "сила" или поне така вярват. Те смятат, че ако нямат контрол върху чувствата си, те се отказват от своята сила, но това е единственият начин, по който те истински преживяват влюбването.

8. Не искат да признаят, че имат проблем

Силните жени са упорити и те рядко грешат, затова не е лесно за тях да признаят, че проблемът може би е в тях или че трябва да променят отношението си. Но силните жени в крайна сметка осъзнават своите недостатъци и намират начини да работят върху тях или да станат по-добри.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама