8 качества, с които ще го впечатлите


8 качества, с които ще го впечатлите
Снимка: iStock/Guliver

"Никога не получавате втора възможност, за да направите първо впечатление" може да звучи като клише. Но знаете ли, че през първите 5 минути от срещата ви с мъж той вече е изградил вмение за вас.

Много пъти искаме правилните хора да дойдат в живота ни и не знаем защо никога не ги привличаме. Какво прави една жена неустоима за мъжете? Какво точно търсят мъжете в една жена? Това са въпроси, които най-вероятно си задават повечето необвързани жени.

Ето кои качества ще ви помогнат да го спечелите:

1. Самочувствие

Тя няма голямо его, но се чувства сигурна в това, което е и смята, че е прекрасна. Тя изисква уважение само от начина, по който ходи. Знае как да поставя граници и да се грижи за емоционалните си нужди. Тя също така е наистина заинтересована в това да намери кое също е прекрасно в мъжа, с когото току-що се е запознала. Като визуални същества, каквито са мъжете, те забелязват походката й, какви дрехи носи, косата й... всичко. Самочувствието в жената е много атрактивно и всъщност много секси.

2. Чувство за хумор

Жена, която се усмихва, показва, че е щастлив човек. Тя не е повърхностна и не се смее прекалено често или прекалено дълго на нещо, което не е достатъчно забавно. Нито пък се съгласява прекалено бързо, преди да е изразила своите идеи. Освен това тя никога не е саркастично забавна или пък прави шеги за сметка на мъжа, с когото има среща. Тя е искрена, което привлича мъжете.

3. Пълно присъствие

Тя е фокусирана върху това, което мъжът казва, вместо да си играе със салфетката, косата или да си мисли неща като "Чудя се какво прави той?", "Как изглеждам?" или "Дали това е мъжът, за когото ще се омъжа?". Нейното съзнание е напълно чисто и тя чува думите, които излизат от неговата уста, вместо да се разсейва. Тя го гледа, докато говори и наистина е отдадена да го слуша. Той може да усети нейното внимание, нейните очи върху устните му и реакцията й към думите, които казва. Няма нищо по-романтично от това мъжът, с когото е, да знае, че тя напълно е с него в настоящия момент.

4. Страст

Тя изпитва страст към себе си, вярванията си и нещата, които са важни за нея. Тя е пламенна, когато споделя идеите си, хобито си, работата си, изкуството си, семейството си и нещо, което наистина обича. Тя му казва ясно и точно какво иска в живота и какво преследва. Когато той чуе нейната страст, той е способен да разбере нея по-добре и знае, че тя ще подкрепя и нещата, за които той се вълнува.

5. Интелигентност

Жена, която може да води уважителен и интелигентен разговор, е за възхищение. Тя доказва, че може да се държи подобаващо на всяко събитие, в ресторант или на всяко семейно събиране. Тя е жена, която той е горд да представи пред приятелите и семейството си.

6. Независимост

Мъжете обожават жена, която има пълноценен живот, която има много приятели, има дейности, които обича, чиято работа е много важна за нея, която е независима и която не зависи от него, за да бъде щастлива.

7. Лоялност

За мъжете любовта е лоялност. Те ценят жена, която ще застане до тях, независимо от всичко, което се случва. Това включва и неуспехите в живота. Например, ако неговият бизнес не върви добре и той вече не може да носи вкъщи толкова пари, както преди, или пък неговото здраве се е влошило и той има нужда тя да бъде до него. Ако нейната лоялност е истинска и без грам съмнение, тя ще го има за цял живот.

8. Ценност

На мъжете им харесва да знаят, че те осигуряват нещо ценно във връзката, чувство за мисия и цел. Жена, която кара един мъж да се чувства нужен и ценен, го кара да обича и да се грижи по-дълбоко за нея.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама