Ето какво научих, след като излизах с 5 мъже едновременно

  • Ето какво научих, след като излизах с 5 мъже едновременно
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 18.06.2018 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Когато бях на 20+ години, направих нещо, което не съм си и помисляла, че бих могла да направя – излизах с 5 мъже едновременно. Всичко започна, когато разбрах, че тогавашният ми партньор се среща и с други жени. Той го нарече "несигурност", "резервна опция" и т.н., но наистина не можех да разбера за какво ми говори. Затова реших да опитам, като единствената забрана, която си наложих, е да не правя секс с нито един от тях. Ето и какво разбрах от краткия си експеримент.

1. Обществото не осъжда тази практика, стига да се прилага само от силния пол

Да излизаш с няколко човека едновременно дава твърде много контрол и всички го знаят. Имаш право на избор, а не чакаш да бъдеш избран. Това ужасява мъжете, защото губят силата си. Знаейки, че една жена се среща и с други, това им отнема "шофьорското място" във връзката.

2. Наистина е забавно

Спомням си, че когато нямах много работа в офиса, пишех и на петимата в диапазон от един час. Беше пристрастяващо! Едно и също съобщение, изпратено до всички, а толкова различни отговори. Интелектуалецът, който го "играеше" спокоен, лошото момче, което ме предизвиква, изпълнителният директор, който копнее за внимание, инженерът, който има страхотно чувство за хумор и любопиткото, който отговаря с въпрос на въпроса ми.

3. Жените са длъжни да търсят сериозна връзка

И пак се връщаме към точка 1 от експеримента – жените нямат право да се "срещат като мъже". Стереотипът повелява, че винаги нежният пол е този, който иска сериозно обвързване и дори най-недостъпният емоционално мъж не го прие за нормално, след като признах, че излизам и с други. Бях наречена уличница и използвачка, а един от тях гордо заяви, че "няма да намеря друг като него".

 

 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.