Имаш среща със Скорпион? Прочети това


Имаш среща със Скорпион? Прочети това
Снимка: iStock/Guliver

Скорпионите, хората родени между 23 октомври и 21 ноември, са известни като свръхсексуални, супер страстни, и възможно най-трудният знак на зодиака. Срещата с представител на тази зодия определено е предизвикателство. Ето няколко идеи за това как да я направите максимално безболезнена.

За да привлечете Скорпиона, носете черна кожа и се разгорещете, но не спирайте да се отнасяте към него с уважение. Ако срещата е преминала добре, задължително го целунете в края й. И никога не се опитвайте да се конкурирате с него, особено когато стане въпрос за начина ви на живот.

Перфектната среща за Скорпиона е като филм от 40-те. Най-добре е да го накарате да се смее и да му правите комплименти. Скорпионите, както Лъвовете, обожават да бъдат почитани и да бъдат изкарвани на преден план невероятната им качества. За разлика от Лъвовете, Скорпионите не биха си признали такова нещо.

Много ще сбъркате, ако пропуснете целувката в края на срещата. Така ще накарате Скорпиона да се почувства наранен и отхвърлен. А когато той се чувства така, нищо хубаво няма да последва. Целувката предполага, че срещата е минала добре. Само внимавайте и не насилвайте нещата. Ако всичко наистина върви добре, няма причина да не се стигне до целувка. А, ако той е истински Скорпион, най-вероятно ще прави и секс с вас още на първата среща. Ако се харесвате, защо да се бавите? Нали?

Но за да стигнете до там, трябва да им дадете храната за размисъл, която толкова много искат. Не ги карайте да се съобразяват с вашите убеждения - Скорпионите са много добри, за да навредят на някого и не искат да бъдат поставяни в ситуация, в която трябва да избират между себе си и някой друг. Дори да изглеждат коравосърдечни и мръсници, те всъщност са доста меки отвътре и са готови на всичко за любимите си.

Затова, ако имате връзка със Скорпион, той може да се окаже най-голямата ви любов.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама