Искате по-добър любовен живот? Направете това!


Искате по-добър любовен живот? Направете това!
Снимка: iStock/Guliver

Всяка от нас иска да бъде щастлива и да намери своята половинка, която да я допълва и обича. Но за да се случи това има няколко неща, които трябва да направим.

1. Спрете да се сравнявате с другите

Да, най-добрата ви приятелка наскоро се е омъжила, вече е бременна и безумно щастлива, а вие дори не може да си уредите среща. Това е нормално. Хората намират това, от което имат нужда, когато им е дошло времето. Затова прекарвайте дните си, правейки нещата, които ви правят щастливи, вместо да мислите за всичко, което нямате в момента, а бихте искали. Вашият ден ще дойде и най-добре е да бъдете подготвени за любовта.

2. Бъдете търпеливи, по-малко отчаяни и излъчвайте самочувствие

Вие сте уникална звезда във вселената. Вашата половинка ви чака някъде там и търси нещата, които можете да му предложите. Отделете времето си да се забавлявате с хората, които обичате и са около вас в момента. Защото, когато се появи вашият специален мъж, ще бъдете по-щастливи, умни и той ще може да ви види в пълния ви блясък.

3. Станете от дивана

Докато си стоите вкъщи и мрънкате, че не може да срещнете любовта, нищо няма да се промени. Той няма да почука на вратата ви, затова излезте от вкъщи и действайте. Това не означава да започнете фанатично да търсите идеалния партньор, а просто да бъдете отворени към нови възможности и хора.

4. Спрете да се фиксирате върху определен тип

Какво значение има, ако той не е типичният мъж, по който обикновено си падате? Вашето "И заживели щастливо" не винаги идва в опаковката, която сте си представяли. Излезте от зоната си на комфорт и вижте какво ще откриете.

5. Забравете за извиненията

Поемете отговорност за действията и грешките си. Извинете се, когато нараните някого. Успешната връзка има нужда от двама души, които знаят как да бъдат честни един с друг, а също така да извлекат полза от несъгласията си и да станат по-силна двойка след това.

6. Грижете се по-добре за тялото си

Яжте и пийте с любов към тялото си. Упражнявайте се редовно. Спете достатъчно. Използвайте защита, когато е необходимо. Когато се чувствате добре в кожата си и сте здрави, това ще ви даде прилив на енергия и по-високо самочувствие, когато се опитвате да градите връзка.

7. Бъдете отворени към нови преживявания

Опитайте нови начини да срещате хора. Съгласявайте се на уредени срещи, запишете се в нови клубове и се заловете с нови хобита. Никога не знаете къде ще срещнете любовта.

8. Спрете да търсите по-добрата алтернатива

Ако срещнете някого и го харесате, излизайте с него известно време. Онлайн срещите предлагат неограничени възможности. Не всяка връзка започва с фойерверки и пеперуди в стомаха. Първо дайте шанс на отношенията си, преди да ги захвърлите заради неизвестното.

9. Не стойте във връзка, само защото се чувствате комфортно

Ако искате комфорт, си вземете домашен любимец или пък се обаждайте по-често на семейството си, но не бъдете с някой мъж, само защото се чувствате уютно и спокойно с него.

10. Излизайте с някой, който ви кара да бъдете по-добър човек

Някой, който ви предизвиква, обожава и е мил с вас, когато сте около други хора. Влюбете се в човека такъв, какъвто е, а не такъв, какъвто искате да бъде. Останете верни на това, което ви прави щастливи, без да губите себе си и знайте, че когато намерите любовта, тя ще изглежда като най-простото нещо на света. Той ще бъде силата, на която може да разчитате, за да ви помогне да се справите с целия откачен свят.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама