Как да бъдеш независима, дори когато си във връзка

  • Как да бъдеш независима, дори когато си във връзка
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 05.02.2018 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Дългото и сериозно обвързване ограничава личния живот и личното пространство. Не е лесно да запазиш независимостта си в периода на своята връзка, защото животът ти става все по-свързан с този на партньора ти и общите ви планове.

Ето как можеш да се почувстваш силна и независима и да помислиш за личното си пространство.

1. Намери лично свое занимание

Може да започнеш да тренираш няколко пъти в седмицата някъде сама, без да споделяте фитнеса. Запиши се на курс по йога или на чужд език. Намери това, което ще те прави щастлива и го прави за себе си. Ще усетиш промяната доста бързо.

2. Излизай по-често с приятелките си

Не си намирай оправдания, за да пропускаш женските партита. Наслаждавайте се на личното си време си за себе си и любимите си хора. Търси най-верните си приятелки по-често и излизайте повече.

3. Отиди на екскурзия сама

Това ще те зареди с много емоции и наистина ще те накара да се чувстваш независима. Не си мисли, че ще бъде странно или нередно. Планирай нещо за себе си. Разнообрази се за два или повече дни, в които да се посветиш единствено на себе си и своите желания.

4. Посети семейството си сама

Отиди на посещение при близките си сама. Разнообразието е перфектно, когато имаш нужда да се почувстваш различно. Най-лесното решение, което можеш да намериш, е това да отидеш на гости при близките си. Ще се заредиш с топли и позитивни емоции.

5. Сподели с партньора си, че имаш нужда от лично пространство

Хубаво е да говорите за всичко. Така ти ще си по-спокойна, а и той ще знае, че не го отбягваш, а просто имаш нужда от повече време за себе си. Хубаво и ти да му дадеш възможност той да се чувства комфортно и да има своето лично пространство.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.