Как да се влюбиш отново в него


Как да се влюбиш отново в него
Снимка: iStock/Guliver

Дългите връзки изобщо не са като влюбването... Това го разбирате, когато вече нещата са станали много сериозни и страстта е променила своята форма и своето значение. Очарованието от човека с главно Ч се е превърнало в привързаност и любов. Любов, която има нужда всеки ден да бъде подхранвана, поливана и отглеждана. С други думи - в любовта не е достатъчно да бъдете просто двамата.

Често двойките, които са заедно от повече време, се срещат с някои проблеми, свързани със страстта, секса, липсата на огнения плам в отношенията. И за него, и за нея въпросът е един - "Как да се влюбим отново, както първия път?"

В живота си имаме важни връзки и връзки, които не ценим толкова. Когато искате отношенията ви с половинката да преминат на друго ниво и да се влюбите отново, има няколко неща, за които можете да помислите:

Излезте отново на първа среща

От една страна това е клиширан съвет, но ви гарантираме, че ще си изкарате много добре и ще бъде забавно. Влезте заедно в роля и покаже отново онези лица на двама непознати, които изгарят един за друг. Постарайте се да изглеждате перфектно, точно така, както и ако се срещате за първи път. Тръгнете от различно място и се срещнете някъде, където биха се срещнали двама влюбени.

Върнете страстта в леглото

Може би сексът се е превърнал в рутина!? Забравете за рутината в интимните ви отношения с любимия. Накарайте го да ви пожелае така, както никога не ви е желал и му дайте правилните насоки, за да бъде всичко перфектно във вашата нощ на влюбените.

Организирайте романтична вечеря

Сега е моментът, в който трябва да отделите повече време един за друг. Устройте си приятна вечеря на свещи у дома или отидете някъде на почивка в планината. Потърсете спокойно и уютно място, където да сте само двамата. Изживейте вашия романс. Поговорете с него и си разкажете най-милите спомени от връзката си. Може дори да подготвите изненада с любимите ви снимки и моменти заедно. Това определено ще хвърли друга светлина върху връзката ви.

Когато сте с правилния човек, може да се влюбвате в него всеки ден, просто отворете душата си за това!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама