Как ще се влюбите през 2018 според месеца на раждане


Как ще се влюбите през 2018 според месеца на раждане
Снимка: iStock/Guliver

Ето какво ви очаква в любовен план според месеца, в които сте родена.

Януари

Вашата амбиция и силна професионална етика са сред най-хубавите ви черти. Но през 2018 ще се влюбите в някого, който ще ви покаже, че има живот и извън работата. Той ще подкрепя на 100% кариерата и целите ви, но също така ще ви напомня, че е важно да вдигнете поглед от екрана, да отворите очи, да изследвате света наоколо и да не забравяте, че работата е важна, но освен нея има неща като семейство, приятели, радост и смях.

Февруари

Ще се влюбите неочаквано – в човек, за когото никога не бихте си помислили, че може да се случи, но който със спокойна увереност постепенно ще спечели интереса ви. Той ще се радва на ярката ви и блестяща индивидуалност от самото начало, но и ще ви предизвиква да се отворите и да не се страхувате просто да си позволите да се влюбите.

Март

През 2018 най-накрая ще срещнете някого, който ще се погрижи за вас. Винаги поставяте другите на първо място и се грижите за тях, но не отделяте време за своите собствени приоритети. Когато срещнете този човек, който ще иска да ви направи щастливи и да се грижи за вас – вместо да се опитва да ви използва – ще се влюбите в него бързо и силно.

Април

Като човек, който е в хармония със собствените си емоции и желания, ще срещнете някого, на когото няма да е нужно да се извинявате за силните си чувства. В миналото винаги сте имали угризения за това колко сте отворени и уверени по отношение на себе си и това, което искате, но през 2018 ще се влюбите в човек, който харесва точно това у вас и с когото ще се чувствате по-верни на себе си откогато и да било.

Май

Вие сте силно мотивирани, фокусирани и непрекъснато в движение. Имате списък с неща, които искате да направите, места, които искате да посетите, цели, които да изпълните. Но през 2018 ще се влюбите в някого, който ще намали безпокойството ви, вместо да го усили. В миналото сте усещали, че партньорите ви ви дърпат назад и ви разсейват от постигането на целите ви. Но с този човек ще усетите, че имате и двете неща – спокойствието, но и предизвикателството да постигате нови неща всеки ден.

Юни

През 2018 най-накрая ще имате връзка, каквато винаги сте искали – с човек, който е чувствителен, любящ и нежен, без да ви отегчава. Той ще разбере, че въпреки чувството си за хумор, вие сте лесно раними. И с него ще можете да разговаряте за всичко, без разговорът и за миг да става скучен и безцветен.

Юли

Вие сте магнетични, дружелюбни и лесно се сприятелявате, но всъщност ви е трудно да се отворите за романтични взаимоотношения. През 2018 ще срещнете някого, в когото не сте си и представяли, че можете да се влюбите, но той ще ви заплени със способността си моментално да ви накара да се чувствате комфортно, изпълнени с енергия и нови сили.

Август

Ще се влюбите в човек, който ще застане до вас и няма да ви позволи да избягате. Той ще разбира естествената ви склонност към лидерство и самоувереност и ще обича и уважава това. Но едновременно с това ще отстоява себе си и няма да се страхува да ви се опълчи, така че връзката да бъде равнопоставена, а не вие да диктувате всичко.

Септември

През 2018 ще се влюбите в някого, който ще ви накара да бъдете по-емоционални, отколкото някога сте били. В миналото инстинктът за самосъхранение ви е карал да бъдете дистанцирани и критични, и подсъзнателно да избягвате всяка възможност за истинско обвързване. Но сега ще се влюбите в човек, който ще ви кара да поемате рискове и да не се страхувате от чувствата си, защото с него ще се чувствате много по-живи.

Октомври

Вие държите много на самоуважението и самочувствието си и ще срещнете някого, който ще ви кара да бъдете верни на себе си, вместо да губите идентичността си с него. Той ще ви насърчава да правите собствените си неща, да имате собствени интереси и да бъдете заедно, без никой от вас да се откаже от индивидуалността си.

Ноември

През 2018 ще се влюбите в човек на вашето ниво. Винаги сте имали бърз ум и много идеи, но и проблеми с това да свалите гарда и да допуснете някого до себе си. Но този човек ще може да се справи с вас и вашата енергия, така че да няма нужда да се защитавате и обяснявате. Той ще ви обича дълбоко и истински, без да бъде зависим от вас.

Декември

През новата година ще се влюбите в човек, който ще разбие на пух и прах склонността ви към контрол и логика в мислите и чувствата. Той ще преобърне света ви с главата надолу в хубавия смисъл. Ще обожава чувството ви за хумор и ще ви дава свободата, от която се нуждаете, но и ще ви показва как да живеете за мига, няма да се страхува от характера ви и ще ви научи да усещате със сърцето си, а не само с мозъка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама