Какво всъщност намират жените за секси в един мъж

  • Какво всъщност намират жените за секси в един мъж
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 10.10.2018 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Много голяма част от мъжете смятат, че жените търсят атлетично тяло, красива усмивка и добро финансово състояние. Не се замислят обаче, че доста от нас търсим характер и отношение, добро възпитание и интелект. Много по-важно за една жена е как се държи мъжът с нея, а не как изглежда. Ето какво намираме всъщност за секси и привлекателно в срещуположния пол.

1. Да я разбира 

За една жена е много важно мъжът да я разбира и подкрепя. За да бъдат силни отношенията ви с даден човек, трябва да умеете да го изслушвате и да му помагате да реши проблемите си. Жената търси подкрепа в лицето на мъжа и ако той не може да я разбере и съответно да й помогне, то той не й е нужен.

2. Малките жестове 

Повечето жени оценяват малките неща, които всъщност значат много. Ако дамата знае кое всъщност е ценно, няма да има значение колко пари е дала половинката й за подарък, а ще се радва, защото жестът е много по-важен. За една жена е достатъчно вниманието на мъжа до нея.

3. Възпитание 

Един обикновено изглеждащ мъж с добри знания и високо интелектуално ниво е много по-секси от красавец, който не може да сглоби две изречения. За да е сериозна една връзка, трябва да има комуникация, а не само красива опаковка. За повечето жени е важно мъжът да е възпитан и да знае кога и какво да каже. Ако не е, той би могъл да я изложи пред важни за нея хора, което голяма част от дамите не биха подминали с лека ръка.

 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.