Ако мъжът прави тези 5 неща, бягай от него


Ако мъжът прави тези 5 неща, бягай от него
Снимка: iStock/Guliver

Първите срещи са като интервю за работа. Опитваш се да научиш колкото се може повече за човека срещу теб, за да разбереш дали имаш бъдеще с него.

Ако може да слушаш и да обръщаш внимание на важните детайли, нямаш нужда от проучващи въпроси. Просто наблюдавай за какво най-много говори. Ако тези теми са му любими, по-добре ще ти е без него.

1. Неговата бивша приятелка

Бившите връзки винаги са подвеждащи. Ако на срещата той не спира да анализира живота си, това е алармиращ сигнал. Изглежда сякаш е закотвен в предишната си връзка. Сигурна ли си, че искаш да го слушаш как се оплаква за бившата си и да се превръщащ в рамо, на което да плаче.

2. Материалните жени

"Единствената цел на всички жени е да съблазнят богат мъж и да използват кредитната му карта!" Ако той не престава да повтаря това, не е за теб. Това може да издава, че е алчен, а също така ще трябва постоянно да се доказваш, че не те вълнува само материалното.

3. Майка му

Да обичаш майка си е прекрасно, но трябва да има граници в демонстрирането, особено по време на първа среща. Имай едно наум, ако той говори за майка си прекалено много. Най-вероятно ще ти е трудно да изградиш връзка, в която тя да не се намесва. Помисли си дали искаш да имаш отношения с човек, за когото думата на майка му е на първо място.

4. Мускулите му

Той опитва ли се прекалено много да демонстрира, че е физически силен пред теб? Разказва ли ти истории как е ступал някой? Това не означава, че ще бъде агресивен с теб, но поведението му все пак може да причини определени проблеми.

5. Физическата красота

Мъж, който не спира да ти говори за идеала си за красива жена, какви трябва да са формите й, как трябва да се облича... не е за теб. По-добре не започвай връзка с такъв тип, тъй като се опитва да те промени, за да отговаряш на представата му.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама