Ако няма тези качества, не се омъжвайте за него


Ако няма тези качества, не се омъжвайте за него
Снимка: iStock/Guliver

Да срещнеш мъжа на мечтите си - единствения, за когото искаш да се омъжиш - не е лесна задача. 

Повечето момичета имат доста дълъг списък с желани качества. И както се казва, трябва да целунеш много жаби, преди да срещнеш Принца. 

Може да имате връзки с много мъже, но да срещнеш сродната си душа зависи от съдбата. Трябва да си на точното място и в точния момент. И двамата трябва да сте подготвени. Да има взаимно привличане, химия, да усещате, че сте един за друг. Всичко трябва да идва естествено, затова не се старайте прекалено много. Ако го правите, значи нещата не трябва да се случват. 

Трябва да говорите свободно, да имате сходни интереси и да не спирате да мислите за него. 

Всеки търси нещо различно в партньора си, но има някои общи качества, които според нас трябва да притежава бъдещият ни съпруг. 

1. Има страхотно чувство за хумор

Той определено трябва да ви кара да се смеете от все сърце. Да може да ви усмихне дори и в най-трудните ви моменти, когато целият свят ви изглежда черен.  

2. Той е надежден 

Когато казва, че ще бъде там, той със сигурност ще бъде. Разбира се, случват се извънредни ситуации, но комуникацията е изключително важна. Да отмениш среща или да закъснееш не са много хубави навици. Една жена със сигурност ще избяга от мъж, на когото не може да разчита. 

3. Той е честен и верен

Не може да има здрава връзка, ако няма доверие между партньорите. Ако го хванете в лъжа, по-добре сложете край на връзката си. Разбира се, има и малки, бели лъжи, които може да приемем.

4. Той е изключително внимателен, защото иска да бъде

Много жени обичат да бъдат изненадвани, защото показва, че мъжът държи на тях. Освен това, кавалерството и загрижеността са супер секси. Не говорим за големи неща, защото, както всички знаем, най-ценните неща всъщност нямат цена.

Когато един мъж купи цветя без повод или ни заведе на вечеря, без да бъде подтикван от нас, това винаги е мило. 

5. Той е привързан и го показва

В една връзка с жената трябва да се отнасят като с кралица, а с мъжа като с крал. Никога не забравяйте да показвате чувствата си. Прегръдките, изненадващите целувки и държането за ръце не са само за първите месеци, а завинаги.

6. Той е мотивиран и това е секси

Никой не иска да има мързеливец или мърморко за партньор. Мъж, който има амбиция да създаде страхотно бъдеще за вас двамата, със сигурност си заслужава.

7. Той е семейно-ориентиран 

Когато той уважава семейството си и е близък с него, това е знак, че ще бъде добър баща и съпруг. Може да кажете много за един мъж от начина, по който се отнася с жените в живота си (майка, сестра, леля, роднини).

8. Той е уверен със себе си и своите избори

Мъж без самочувствие е атрактивен за... никого. Той трябва да знае какво иска от живота и да го сподели с вас.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама