Ако приятелят ви прави тези 11 неща, омъжете се за него


Ако приятелят ви прави тези 11 неща, омъжете се за него
Снимка: iStock/Guliver

Всяка от нас иска да намери идеалния партньор, което понякога може да бъде изключително трудно. Ако обаче вашата половинка притежава следните 11 навика, определено трябва да се омъжите за него. Дръжте го здраво и никога не го пускайте.

1. Знае закуската ви наизуст

Независимо дали е препечена пълнозърнеста филийка с бъркани яйца и прясно изцеден портокалов сок или просто чисто черно кафе, той знае какво обичате да закусвате сутрин и от време на време ви изненадва, като ви я поднася. Той обръща внимание на детайлите и знае какво харесвате.

2. Казва ви кога ще се прибере

С едно кратко съобщение "Тръгвам от бара след 10 минути. Ще се видим скоро..." той ви показва, че не ви е забравил и че няма търпение да бъде с най-любимия си човек. Не изпраща това съобщение, защото смята, че сте параноична или несигурна в него, а го прави от взаимно уважение. Защото иска да ви спести притесненията.

3. Грижи се за вас

Той ще ви донесе аспирин и чаша вода, ако имате главоболие. Ще ви купи лекарства от аптеката и ще ви приготви пилешка супа, когато сте настинала. Ще настоява да отидете на лекар, когато не се чувствате добре, макар да настоявате, че сте прекалено заета.

4. Обажда/пише ви през деня просто, за да ви чуе

Може да има забавна история, която да ви разкаже или просто да иска да види как върви работата при вас.

5. Той се справя прекрасно с децата

Децата също обичат да прекарват времето си с него. Той е прекрасен модел за подражание. Неговата оптимистична личност и енергия са заразни. Има големи усмивки върху детските лица, когато той е наоколо.

6. Той намира време за вас

Независимо колко е зает, той никога не ви пренебрегва и винаги успява да намери време за вас. Вие сте негов приоритет, затова той не се притеснява да отмени плановете с приятелите си, за да може да ви угоди.

7. Той не поддържа връзка с бившите си приятелки

Той знае, че когато една връзка приключи, нищо добро няма да излезе, ако двамата поддържате близък контакт, когато един от двамата вече има нови любовни отношения. Няма странни номера, които звънят, нито пък се изкушавате да проверявате с кого си пише във Facebook.

8. Той оставя бакшиши и като цяло се държи любезно с обслужващия персонал

Ако той се отнася с уважение към непознати, това означава, че ще се държи още по-добре, когато става въпрос за вас и хората, които обича.

9. Той е зрял

Той не се ръководи от масовото мнение, а винаги взима самостоятелни и зрели решения. Ако някои от неговите приятели са се събрали да пият уиски до 4 сутринта, той е този, който се уверява, че сметката е платена и всеки ще се прибере безопасно.

10. Той знае как да се справи с вас, когато сте в лошо настроение

Независимо дали ви купува кутия с бонбони, извежда ви на разходка или пък просто ви оставя насаме, защото знае от какво точно имате нужда, за да се успокоите.

11. Той е най-големият ви фен

Когато някой го попита за вас, той грейва и гордо ви описва. Той празнува вашите успехи, тъй като е някой, който много добре ви познава вътрешно и може да оцени вашите битки и постижения.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама