Дали той е мъжът на живота ти? Разбери от тези 5 знака


Дали той е мъжът на живота ти? Разбери от тези 5 знака
Снимка: iStock/Guliver

Обичаш го до болка и вътрешно усещаш, че си готова на всичко за него? Иска ти се да си сигурна, че и той има толкова силни емоции към теб? Не знаеш как да разбереш дали всичко между вас е истинско или може да се разклати всеки момент? Това са въпросите и терзанията на всяка влюбена жена, която е намерила специалния мъж и иска да го задържи до себе си.

Няма сигурни изчисления, че нещата между вас ще бъдат перфектни, но има няколко сигнала, които мъжете изпращат, когато наистина обичат и когато са привързани към жената до себе си.

1. Мил и грижовен е

Понякога мъжете не знаят как да се държат с жените. Но истински влюбените мъже, които ще оцениш и трябва да запазиш до себе си, са мили и грижовни и дават всичко, за да накарат дамата на сърцето им да се чувства повече от добре. Ако той се държи с теб като със специалната жена, то той може да бъде мъжът на живота ти.

2. Винаги ти помага

Ако той те изпраща всяка вечер до твоята входна врата, носи ти чантата и ти помага със задачите и багажа, то този мъж определено държи на теб. Такива истински джентълмени не се срещат често.

3. Показва ти, че си красива постоянно

Гледа ли те влюбено всеки ден, когато се видите? Прави ли ти комплименти, които са искрени и специални? Да, той наистина те харесва и иска да си негова. Чувства се добре с теб. Радвай се на тези мигове и се старай да изглеждаш добре за него.

4. Пази вашата любов и връзката ви

Отношенията между двама души изобщо не са лесни. Понякога проблемите са повече и напрежението може лесно да ескалира. Може да познаеш специалния мъж по това, че той дава всичко от себе се, за да се разбирате, готов е на компромиси и може да ти прости.

5. Видимо обича секса с теб

Ако в леглото имате проблем, който не можете да решите, може би не сте един за друг. Ако се допълвате идеално, това е страхотен знак, че той е правилният човек за сериозна връзка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама