Ерогенните зони на знаците от зодиака


Ерогенните зони на знаците от зодиака

Ние, разбира се, сме напълно свободни в избора си да се доверяваме или не на астрологията, но всяка жена, в чието легло е имало Скорпион ще потвърди това, че се отличава от романтичните Везни или нежните Риби.

Овенът обикновено е така наелектризиран, че направо хвърчат искри и любовта за него е бойно поле, на което той непременно трябва да победи. Колкото и странно да е стимулът, който го мята в леглото е баналният скандал. Именно в нервно състояние тялото му е истински възприемчиво към характерния начин на възбуда: насочете ласките към гордата му глава и ушните раковини. Галете го тила, като не преставате да го целувате (Овенът обича да го целуват) и прелюдията много бързо ще премине в истинско креватно сражение.

Телците са доста чувствителни хора, те са обстоятелствени и предпочитат продължително-то удоволствие. Обичате Телец? Запасете се с време. Ерогенните зони на този знак са шията, устните и носа. Може небрежно да оправите вратовръзката на вашия Телец, като леко прокарате нокти по кожата – и той е готов! После може да продължите с еротичен масаж. Не преставайте да галите своя Телец все едно е коте!

Близнаците обичат разнообразието, те са любопитни и любознателни. С охота опитват всичко ново и сексът не е изключение. Никаква рутина и никакви :“само в леглото и само така“, в противен случай Близнакът ще изчезне от хоризонта. Съществува мнение, че мъжете Близнаци предпочитат лова и играта пред същинския процес, но и те все пак имат своето слабо място: постоянните и нежни докосвания към гърдите и ръцете му. Докосвайте пръсти-те, вътрешната страна на ръцете и скоро ще усетите как вашият Близнак потреперва.

Раците са много чувствителни и раними, затова всички нежни думи са предназначени именно за тях. Имайте предвид, че Ракът не е склонен да търси приключения настрани, затова пък с удоволствие ще ви покани на вечеря на свещи и ще ви покани на съвместна вана! Изразяват доверието към партньорката си като я допускат до зърната на гърдите си. Освен това си падат и по дълбоките целувки. Триковете от Кама Сутра не допадат на представителите на този зодиакален знак и по-добре не настоявайте.

Лъвовете обожават да са в центъра на събитията. Не са стеснителни и директно ще ви насочат към най-чувствителните места от тялото си. Обичат всички видове масаж, особено по гърба.

Мъжете Дева в сравнение с останалите знаци от Зодиака са доста хладни. Рядко си губят главата и устояват на изкушенията. Девата планира сексуалната си атака само след като ви е признал с разума си за достоен обект на внимание. При мъжете Дева има един много важен момент – чистотата – вътре и отвън – затова не чакайте да преживеете бурен секс в коридора, напр. Насочете ласките си към корема му и пуснете тиха музика. Не забравяйте да го целувате по лицето.

Везните рязко се накланят към секса ако мъжът, представител на този знак има възможността да ви демонстрират капка разкош. А ако вече сте постлали копринените чаршафи, той ще ви поднесе шампанско и ще бъде щастлив.Тъй като партньорът ви възприема света визуално стриптийзът няма да е излишен.

Скорпионът е страстен любовник и фантазьор. Той не обича да говори за желанията си, ще трябва сама да се досещате. Като начало изгледайте най-добрите филми за възрастни и се пригответе да експериментирате. Тук Кама Сутра ще е полезна. Ерогенната му зона е точно това, което се намира под кръста.

Стрелците обожават личния комфорт, но няма да откажат и нещо екзотично. Темпераменти-те мъже Стрелци не издържат дълго без чувствени удоволствия. Най-чувствителната им част повърхността на бедрата.

Козирозите се отнасят към секса като акт на висше доверие. Пътят към леглото му е бавен и нелек. Ще трябва да се заредите с търпение. Масажът на седалището и гърба ще разпали нежния и търпелив любовник.

Водолеите са много необикновени мъже. Те могат да даряват половинката си с необикновени любовни игри. При това обичат да ги започват в най-необикновени места. Този знак е надарен с необикновена фантазия. На Водолея ще му хареса на го галите по скулите, обожава басейните и ваните. А масажът на прасците и глезените ще го мотивира да ви покаже къде е Раят на земята.

Мъжете Риби са най-нежните и внимателни любовници – неуморни и изобретателни в прелюдията към секса. Ако сте романтична натура, то за вас няма по-подходящ партньор. Само трябва да му помогнете да преодолее притеснението си и той ще ви повали на воден матрак или във ваната – рибите обичат движението на водата и топлината. Дишайте в ухото му, галете го по гърба и кръста и той ще ви се отблагодари. Истинският огън, обаче, ще се разгори, след като му направите масаж на стъпалата.

Източник: samotniroditeli.com

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама