Еротични игри, с които да разпалите страстите


Еротични игри, с които да разпалите страстите
Снимка: iStock/Guliver

За да избегнете рутината и развалянето на една връзка, важно е с партньора да се изненадвате и да поддържате жива страстта. Нужни са само малко усилие и въображение... А ако ви липсват идеи, ето няколко предложения от нас за различни еротични игри.

Игра на случайност

Не е нужно да отидете в казиното, за да може да опитате от тръпката на случайността. С нашата версия на „игра”, шансът винаги ще е на ваша страна и ще бъдете победител! 

Как се играе? 

Пригответе две торбички (хартиени или от плат). Всеки от вас ще напише на малки листчета глаголи, които провокират възбуда у вас (като „лижа”, „хапя”, „докосвам”, смуча”, „връзвам”), също така и съществителни - части от тялото. Не се притеснявайте да назовавате нещата точно: бедра, гърди, клитор, устни, език, дупе... 

Сложете глаголите в едната торбичка, а същществителните – в другата. Разбъркайте добре. След това всеки един трябва да вади листче от всяка торбичка, получавайки интересни комбинации от двете, които ще ви водят по пътя на удоволствието. 

Идеално е да го правите мълчаливо... не е нужно веднага да „разгласявате” каква комбинация се е получила, така ще има ефект на изненада. 

Среща „на сляпо” 

А какво ще се получи, ако вместо симпатична спокойна двойка с контролиран живот се превърнете в истински непознати, които си правят среща „на сляпо” и се откриват? 

Как се играе? 

Направете си среща в бар, където не ходите никога. Закъснейте десетина минути и се преобразете със стил на обличане, напълно различен от традиционния за вас. Започнете да флитувате един с друг.

Хотел Любов 

Не е останало ъгълче от къщата, където да не сте пробвали и обстановката вече не ви действа като афродизиак? Без да забравяме може би и външни фактори като обаждания от майка, деца (ако има такива), които се будят три пъти на нощ, котката, която не спира да драска точно в най-неподходящия момент... Ясно е - имате нужда от смяна на обстановката! 

Как се играе? 

Резервирайте стая в хотел за една нощ и изпратете покана с всички данни на половинката си. Не е нужно да отидете на края на света - изберете хотел, който да се намира сравнително близо, но все пак в квартал, който не познавате добре. 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама