Ето какво може да направите, ако бъдете отхвърлени от половинката


Ето какво може да направите, ако бъдете отхвърлени от половинката
Снимка: iStock/Guliver

Не винаги всичко във връзката върви по мед и масло. Понякога се случва пътищата с партньора ви да се разделя и да се разделите.

Когато, обаче, бъдете отхвърляни, тогава нещата са още по-трудни. Това е неприятно явление, но реагирайки на него, заемайки активна позиция, можете да се справите по-лесно, да се възстановите по-бързо, да върнете самочувствието си, да възстановите мотивацията и да продължите напред.

Когато бъдете отхвърлени, може да почувствате дори и неприятни физически симптоми, като:

невъзможност за говорене, сърцебиене, силно желание да избягате, безсъние, замаяност, може да имате проблеми с апетита и дори и да изпаднете в депресия за известен период от време.

Не се плашете- това е напълно нормално!

Емоциите могат да се променят всяка минута.

Има „добри дни“ и има „лоши дни“ и емоциите могат лесно да се променят всяка минута! Когато положителните чувства започнат да надделяват над негативните, това означава: вие сте на правия път към възстановяването.

Основното е да запомните, че всичко е временно и ще премине, затова се успокойте. Трябва да знаете, че всичко е временно. В крайна сметка единственото, което е постоянно в живота, е промяната! Всички добри неща стигат до своя край, но всички лоши неща също стигат до своя край. Ако правите любимото си нещо, което ви носи щастие (дори и в началото без много ентусиазъм), скоро ще се почувствате по-добре!

Включете се в дейности, които ви доставят удоволствие, дори и да ви правят щастливи само за кратко - все пак е по-добре от пълна липса на щастие! Прекарвайте повече време с приятели и семейство (когато сте готови за това). Слушайте интуицията си. Следвайте призива на собствената си вътрешна мъдрост.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама