Избери мъж, който може да готви


Избери мъж, който може да готви
Снимка: iStock/Guliver

Признайте си, жени, мечтаете си за мъж, който може да готви, нали? Който умее да се вихри в кухнята и го прави с желание.

Мъжете си мислят, че ако приличат на рок звезда, всички момичета ще са в ръцете им. Е, аз ще ви кажа, че всъщност мъжът готвач е "рок звезда” в кухнята, по който въздишат всички жени!

А ето и няколко причини защо трябва да си изберете мъж, който умее да готви:

Готвенето е секси 

Жените обичат да гледат как един мъж готви. Толкова е секси!  Особено ако е само по престилка...

Когато видите как той използва ръцете си, за да създаде нещо много вкусно специално за вас, веднага в главата ви се изплуват мисли: "Какво ли друго може да прави така с ръцете си?"

Мъжете, които умеят да готвят са чувствителни и романтични

Жените често се оплакват, че не са останали романтични мъже. Но кажете ми, какъв по-мил и романтичен жест от това някой да готви специално за вас? Да го прави с чувство, с желание, само за да ви направи щастлива. Ако имате един такъв мъж вкъщи, то вие сте голяма късметлийка!

Мъжете готвачи са по-грижовни родители

Помислете за момента, когато се почувствате готови да създадете семейство с човека до вас. Знаете, че децата са нещо прекрасно, но и изискват много грижи. Ако мъжът умее да готви и има желание да го прави, това ще е чудесна помощ за вас. Докато вие приспивате мъничето, той ще се вихри в кухнята. Не е ли чудесно? Освен това казват, че мъжете-готвачи са по-любящи и грижовни родители.

Любовта на жената също минава през стомаха

Точно така! Жените обичат да си похапват, много обичат! Всяка жена си има своите любими вкусотии: шоколад, пица, различни десерти и какво ли още не.

Няма нищо по-хубаво за една жена да си намери мъж, който може да я радва всеки ден, като й приготвя любимите неща и то със собствените си ръце. А споделянето на храната може да сплоти още повече една двойка.

Момичета, не забравяйте: Мъж, който готви, е като рядък диамант – пазете го, обичайте го и се наслаждавайте на вкусните му гозби!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама