Животът е кратък, затова спрете да давате любов на тези, които не ви поставят на първо място


Животът е кратък, затова спрете да давате любов на тези, които не ви поставят на първо място
Снимка: Pexels

Истината е, че за тангото са необходими двама, а за силна здрава връзка са нужни две емоционално достъпни личности.

Може би ми отне твърде много време, за да отворя очите си, но в крайна сметка разбрах всичко. Разбрах, че губя огромно количество ценно време за хора, които не си заслужават.

Знаете ли какво се случи след това? Казах си: Животът е твърде кратък. Престани да даваш от времето си за тези, които не те поставят на първо място!“

И може би трябва да го направите и вие!

Защо да губим ценното за нас време заради хората, за които не се интересуват от нас?

И така, ето какво бих искала да ви кажа...

Да се ​​отдалечиш от този, когото обичаш, наистина не е лесно. Да се ​​разделиш с човека, с когото си мислил, че имате общи мечти, е много болезнено. Знам това, защото аз самата трябваше да преживея тази болка. Но ако другият човек дори не мисли да ви направи свой житейски приоритет, значи губите време и енергия.

Повярвайте ми, можете да рискувате целия си свят за него, но ако той не се интересува дали е с вас или не, вашите усилия са безполезни. Единственият начин да си помогнете е да се отървете от емоционалните окови. Това е много болезнено преживяване, но щом се разделите, ще разберете, че той ви е използвал през цялото време. Най-накрая ще видите в коя килия сте се затворили. И можете да отворите очи и да погледнете отстрани на онзи ад, в който сте живели.

Спрете да се съмнявате. Отдавна чакате знак, това е.

Спрете да се притеснявате за някой, който не се интересува от вас. Няма нужда да поставяте на първо място хора, които дори не питат как се справяте. Просто спрете!

Вие сте създадени от свободна и чиста енергия. Но факт е, че тя е ограничена. И я хабите за грешните хора.

Вместо да се грижите за нея и да я споделяте само с важни хора, вие позволявате на искрата ви да избледнее, като се грижите за хора, които никога няма да ви обичат така, както го заслужавате. Честотата на вашите вибрации и това, което давате на други хора всеки ден, всичко ще се върне. Енергията, която споделяте със света, ще ви се върне в отговор. Ето защо трябва внимателно да изберете кой ще остане в живота ви и кой трябва да го напусне.

Надявам се, че ще превърнете живота си в безопасно и щастливо място, в което могат да влязат само тези, които истински ви обичат и се грижат за вас.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама