Как да му покажете, че той е единствен за вас


Как да му покажете, че той е единствен за вас
Снимка: iStock/Guliver

Всеки иска да знае, че има до себе си човек, на когото може да вярва. Да чувства, че е ценен и обичан.

Лоялността е повече от обещание. Няма човек на земята, който да не я иска - и очаква - от партньора си. Тържественото обещание, било то пред Бог, приятели, семейство, обаче не създава тази сигурност. Може да ви се струва много лесно да погледнете встрани, но да останете лоялен към партньора си е нещо, което ще се отплати многократно.

Лоялността е много важна за една страхотна връзка. Тя обаче не е непременно вторичен продукт на любов, ангажираност или брак. Много двойки започват взаимоотношения и бракове, разчитащи на своите обещания. И толкова често, че дори тези с най-добри намерения са хванати от невинни изкушения и примамки.

Емоционалните дела са опустошителни и те се крият в сенките на нищо неподозиращите.

И така, как да останем верни на нашия партньор? И нещо повече, как можем да им покажем нашата лоялност?

1. Направете връзката си номер едно в живота си

Тук не става въпрос просто да го кажете. Вашият партньор трябва да се чувства по-важен от децата, работата, семейството, приятелите, отдиха. Всяко решение, което взимате, трябва да е съобразено с партньора ви. Винаги си задавайте въпроса: Как ще се чувства той, ако _____? Попълнете празното поле.

2. Създавайте здравословни граници навсякъде

Бъдете много, много внимателни, когато излизате без партньора си. Алкохолът, забавната музика и страхотната храна могат да осигурят атмосфера, която може би трябва да бъде запазена за вашия специален човек. Помислете два пъти или три пъти за това как, къде и с кого се забавлявате.

3. Прекарвайте повече време заедно

Това може да бъде толкова трудно в нашия натоварен живот. Но не е невъзможно, ако положите необходимите усилия. Бъдете отворени, честни и прозрачни. Партньорът ви трябва да е вашият най-добър приятел и довереник. И за онези, които се хващат за споменаването на "емоция", мислете за това като за наука. Привързаността е наука за емоцията и връзката. Така че нека всички, мъже и жени да имат до себе си по-дълбока, по-смислена и по-любяща връзка. Абсолютно важно е да се намали конфликтът и да се създаде безопасна, сигурна, забавна и изпълваща за цял живот любов.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама