Как да оцелеем след предателството на съпруга?


Как да оцелеем след предателството на съпруга?
Снимка: iStock/Guliver

Никой жена не може да си представи, че това може да се случи с нея. Но реалността понякога е жестока. Понякога колкото и да не можем да си представим, любимият човек може да ни предаде. Боли. Много боли...

 Как да преживеем този шок?

Измяна ... Тези шест букви могат да накарат всяка любяща жена да потръпне. Да, това се случва, колкото и да не ни се иска. Понякога дори най-милите съпрузи могат да изневерят на своята половинка. Какво да правите? Как да продължите напред? В главата ви се въртят много мисли, от които няма почивка, ден и нощ. В тази статия ще ви помогне внимателно да подходите към тежката ситуация и да решите какво да правите по-нататък.

Какво трябва и какво не трябва да правите?

Прибързани заключения не се препоръчват. На първо място, трябва да се успокоите и да приемете факта, че това се е случило. Опитайте се да помислите, че въпреки предателството, всички ваши близки са живи и здрави и това е най-важното!

Трябва да се научите как да приемете удара с гордо вдигната глава. Това поне ще добави повече точки в очите на любимия човек. И не се затваряйте в себе си, нито спрете контактите. Запазете спокойствие.

Трябва да разберете какво наистина искате? Прекъснете връзката или все пак се опитайте да спасите семейството. Ако смятате, че разводът ще ви помогне да преживеете болката по-лесно, тогава не бързайте с изводите. Премислете хубаво ситуацията.

ЗАЩО ЖЕНИТЕ ИЗНЕВЕРЯВАТ НА ДОБРИТЕ МЪЖЕ?

Като законна съпруга, вие може да изисквате от съпруга си прекратяване на всичките му отношения с другата жена. Ако той е готов да направи това, ако наистина съжалява, тогава може би семейството ви може да бъде спасено. Ако изберете този път, е необходимо да оставите целия негатив зад себе си и да не натоварвате по-нататъшния си живот заедно с него с упреци и скандали. Повярвайте ми, нито един мъж не може да издържи това и рано или късно ще си тръгне и дори не непременно при друга жена, но някъде далеч от вас - само за да се скрие от скандалите!

Още нещо, което е хубаво да направите- Помислете какво е липсвало в живота ви заедно, което доведе до появата отстрани на друга жена и се опитайте да коригирате ситуацията. Това ще е от полза и за двете страни.

Ако е имало неща, които са натоварвали отношенията ви, сега е време да ги обсъдите и изгладите.

Не забравяйте да обсъдите разпределението на семейния бюджет.

Ако съпругът отказа да прекрати отношенията си с другата жена, в пълно право е да поискате развод. Трябва да говорите за това с абсолютно спокоен и уверен глас. Понякога хората се сблъскват с трудни неща и страдат. Но след време осъзнават, че всичко е било за добро.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама