Как да поискате прошка от любим човек, ако наистина много сте го наранили


Как да поискате прошка от любим човек, ако наистина много сте го наранили
Снимка: iStock/Guliver

Мъжете и жените приемат извинението по много различни начини. За една дама извинението е начин, по който да възстанови връзката си с човека, когото е обидила. Тя вижда тази проява, като нормална част от едни взаимоотношения и често иска да знае, че когато някой я е наранил, наистина съжалява. Но мъжете възприемат извинението и изричането на тези думи като нещо унизително и неприятно. На много хора им е трудно да признаят вината си. В резултат на това много господа не само не бързат да поискат прошка, но и не знаят как да го направят.

Ние ще ви предложим няколко начина, по които може да накарате любимата, която сте обидили, да ви прости.

Изслушайте другата гледна точка

Често не осъзнавате сериозността на ситуацията или не разбирате какво е обидило любимата ви жена. Да, понякога е трудно да влезете в мислите на противоположния пол, но ако искате тя да ви прости, трябва да опитате. За да се извините и да получите прошка, трябва да разгледате нещата от нейната гледна точка и да разберете как тя приема всичко, което се е случило. Дайте на жена си шанс да сподели чувствата си. Може да не разбирате защо е обидена, но определено тя си има своя причина. Всички отговори са на разположение-най-важното е да се задават правилните въпроси.

Поемете отговорност

Да се откажете от нуждата винаги да сте прави и да приемете отговорността - това не е лесно. Но ако наистина сте я обидили, дори и без да искате, приемете чувствата ѝ и осъзнайте вината си. Ако поемете отговорността за думите и действията си, това ще помогне да успокоите гнева на партньорката ви.

Дайте ѝ време

Искайки прошка, мъжете по принцип си мислят, че трябва да я получат на момента. Но това зависи от характера на жената и до каква степен тя се е обидила. Ако половинката ви трябва да е сама, оставете я на мира. Ако ѝ дадете време да премисли ситуацията, ще укрепите връзката си в дългосрочен план И не ѝ се сърдете, ако има нужда от пространство.

Кажете "Извинявай!"

След като сте осъзнали сериозността на това, което сте направили или казали, хубаво е да го изречете на глас. Нека партньорката ви да чуе думата "Извинявай!" от вас. Бъдете искрени и помнете, че извиненията помагат да се възстанови доверието във връзката. Изразяването на съжалението е разумен начин да се разкаете за наранените чувства на любимия човек. Помнете, че жестове и изражения на лицето трябва да съвпадат с думите. Желателно е да имате виновен поглед.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама