Как да покорим мъжа Овен


Как да покорим мъжа Овен
Снимка: iStock/Guliver

Овенът е първият знак от зодиакалния кръг. Неговата планета е двойственият и суров Марс, който не търпи слабости и нерешителност. Огненият Овен е знак емоционален, увличащ се и подвижен. Хората от този знак се стремят да бъдат лидери, те са устремени към успеха и по принцип го достигат.

Не бъдете плахи. Малодушните жени и мъже са достойни за презрението на Овена и не могат по никакъв начин да го спечелят. Нека Овенът от самото начало знае колко силно му се възхищавате. Никога няма да ви сметне за излишно смели, ако му направите комплимент. Той знае, че го заслужава. Но спазвайте мярка и не преигравайте. Овенът винаги забелязва фалша.

Овните се смятат за интелектуалци, затова не се старайте да ги спечелите само на физически план. Те получават удоволствие от оживен разговор и тук вече трябва да нацелите интересите им.

В началото на отношенията може да опитате разговор или посещение на спортно мероприятие или състезание. Ако не отбирате много-много от такива, позволете му да ви обясни за какво става въпрос, докато гледате. Коментарите му ще ви се сторят интересни и завладяващи.

Преди важна среща се наспете добре. Овните не гледат часовниците и веселбата може да продължи до разсъмване. Овните само се „разхождат” по времето, когато останалите вече нямат сили.

Непременно споделете с Овена проблемите си. Най-много обича да му искат съвет. И щедро ще загуби време, съчувствие и пари, за да ви помогне. Има и още едно достойнство – Овенът никога не се съмнява как трябва да постъпи в конкретна ситуация. Ще получите ясен, недвусмислен и еднозначен отговор.

Внимание! Никога не се опитвайте да му диктувате каквото и да е. Овенът не умее да изпълнява заповеди. Ако искате да му внушите някаква идея, направете така, че да я смята за своя.

Как е мъжът Овен в секса?

Ключът към сексуалното му поведени е неговата импулсивност. Трябва да разбере, че в истинския сексуален съюз е необходимо и да даваш, и да вземаш. Той е нетърпим към неприемането на сексуалните му фантазии.

Не се опитвайте да го дразните. Ако нещо му обещаете, най-добре да го изпълните. Ако не смятате да си легнете с него, по-добре си останете вкъщи и си гледайте късните сериали по телевизията. Овенът не обича игрите. И ако не сте готови на неочаквани моменти в любовта, за които само сте чели в книгите, хващайте куките за плетене и не си показвайте носа. Всичко обикновено му е скучно. Ако искате да го удовлетворите в сексуален план, използвайте въображение.

Няма да го е грижа за последствията. Когато иска вас – иска вас. Ако имате връзка с такъв човек, планирайте всичко отрано и се погрижете за противозачатъчни средства. И не забравяйте да си вземете хапчето. Той може да има презерватив, но може и да не го използва. Със сигурност ще развие всяка ваша идея. Например ако поискате да ви целува по гърдите, по-скоро ще започне от пъпа. Бъдете готови за непредсказуемото. Желанията му са насочени към забраненото и шокиращото. Овните са изследователи. Ако му пречат, се дразни. Позите зависят от възрастта му, но във всяка възраст духът му е млад. Винаги предпочита да има водеща роля.

Бъдете внимателни с неговата настойчивост и склонността му (през цялото време описваме само склонности) да получава удоволствие, като понякога е мъничко груб. Може да му хареса да ви обладае, преди още да се почувствате готова за това.

Естествено, разположението на другите планети в хороскопа му, оказват различно влияние на индивидуалността му. И мъжете, родени под знака на Овен, може да са пълна противоположност един на друг. Но те са екстремисти. И така, момичета, пазете се! Ако срещнете Овен в чистия му вид, бъдете готови да избягате бързо през най-близката врата, ако сексуалните му потребности преминават всички граници. Или да останете и да се наслаждавате. Това зависи от вас, вашия знак и вашите особености.

Един от начините да го „укротите” е позата 69. Тогава можете да му кажете всичко. За някои мъже от този знак е характерна склонност към садизъм.

 

Четете още интересни новини в сайта sroditeli.com.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама