Как да разбереш, че той иска да сте повече от гаджета


Как да разбереш, че той иска да сте повече от гаджета
Снимка: iStock/Guliver

Любовта много често ни прави слепи и глупави. Но какво значение има, ако сме истински щастливи?!

Не бива обаче да бъркаме любовта и привличането. И от двете неща може да ни се появят пеперуди в стомаха, но за разлика от истинската любов, страстта може да отмине много бързо.

Наблюдавай внимателно половинката си, защото начинът, по който се държи с теб, показва колко сериозни са намеренията му. Дали иска да сте просто гаджета или вече е готов за по-сериозна крачка?

Представяме ти няколко знака, по които ще познаеш, че твоят приятел има силни чувства към теб и дори може да се окаже мъжът на живота ти.

Приема те такава, каквато си

Ако човекът до теб харесва не самото хубавите ти черти, но и недостатъците ти, това означава, че има искрени чувства. Той няма да се опитва да те промени, а ще те приеме такава, каквато си и ще те обикне. Истинската любов не моделира. Ако той се е влюбил в несъвършенствата ти, не се съмнявай, че има сериозни намерения към теб.

Ти си негов приоритет

Ако винаги, когато може, те поставя на първо място, това означава, че ти наистина си важна за този човек. В една връзка трябва да се правят взаимни компромиси. Само така взаимоотношенията ви могат да се превърнат в нещо красиво и трайно.

Прави всичко, за да види усмивката ти

Ако знае какво точно те кара да се чувстваш добре, ако е научил как пиеш кафето си и ако е готов да се направи дори на палячо, за да види усмивката ти, значи наистина е лудо влюбен. Защото няма по-сигурен начин да направиш една жена щастлива от това да я разсмееш.

Винаги е внимателен и грижовен

Ако много често те пита как се чувстваш, ако се интересува от това как е минал денят ти, знай, че това не е просто моментно привличане, а нещо повече. Влюбените мъже се грижат са половинките си и се интересуват от всичко, свързано с тях. Любовта не е само страст и хубав секс. Любовта е грижа, внимание, доверие и приятелство.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама